Dette er årets Charterfeber-turister!

tv3

Sommeren er snart et avsluttet kapittel, men fortvil ikke, med Charterfeber varer sommerfølelsen hele høsten! Drøm deg bort til gode minner om sandstrender, paraplydrinker, fiskespa og gresk aften i høstens Charterfeber.

De som reiser til Gran Canaria i år er blant andre Charter-Svein og Linni Meister, Løkmannen, Per Sandberg og Bahareh Letnes, storfamilien fra Holmestrand, Fred Åge og mange nye Charterfjes.

Charterfeber har sesongpremiere mandag 2. september kl. 20.30 og vises mandag, tirsdag og torsdag på TV3, Viafree og Viaplay utover høsten.

Les også:  Ving melder om rekordsalg: Nå selges det like mange reiser som før pandemien

Linni Meister og Charter-Svein har utviklet et helt spesielt vennskap og nå skal de feriere sammen på Gran Canaria. Svein ankommer noen dager før Linni og klarer å skape en del forviklinger i forbindelse med et gavekjøp til Linni. Gullrutevinner Bjørge og kona Tove kommer også tilbake til Granca. Engelsken er fortsatt ikke helt på plass, men litt mer reisevante har de blitt. Per og Baharehs reise går til turistbyen Puerto Rico, en norsk favoritt! Kamerateamet følger turtelduene i en uke spekket med morsomme sydenopplevelser, alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk.

Les også:  Flyr lanserer nye ruter til København, Paris og Roma som nye reisemål

Andre Charterfeber-turister i år er Doc og Dask kjent fra Norske Rednecks, en jentegjeng fra Bergen med den erfarne sydenfareren Ann Marielle i spissen, magikerne Boje og sønn Brian, Aurora Gude som reiser med mor og søster, familien fra Harstad tar turen igjen, i tillegg til og den kaotiske Haider-familien, guttegjenger som skal feste hardt, Trond Harr som skal danse i gatene og pensjonistene som skal nyte livet. Fullstendig liste over alle årets Charterfeber-turister ligger vedlagt.

Les også:  Google Maps: Dette er årets mest søkte turistdestinasjoner i Norge

Charterfeber har sesongpremiere mandag 2. september kl. 20.30 og vises mandag, tirsdag og torsdag på TV3, Viafree og Viaplay utover høsten.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.