Dette blir årets sommerhits ifølge Spotify

spotify

Sommeren er endelig her, og Spotify har nettopp lansert sin årlige sommerspilleliste, kuratert med sanger som spås å bli sesongens mest spilte*, basert på deres prestasjoner på hitlistene og utvikling på plattformen.

Noen av sangene som forventes å spilles om og om igjen i den norske sommervarmen er blant annet «Har du glemt meg?» av Stig Brenner, «ok» av Synne Vo og «Used to love you» av Emma Steinbakken. Den lokale norske musikken forventes med andre ord å fortsatt være populær blant nordmenn, også i år.  

– Norske artister, og norskspråklig musikk fortsetter å dominere topplistene her hjemme, med innslag fra noen internasjonale stjerner, sier Jenny Thyrhaug, Senior Music Editor hos Spotify Norge. 

– Russemusikken» som har blitt til hele Norges festmusikk blir med videre inn i varme sommernetter. Men lyden av den norske sommeren er også full av kjærlighet, med nydelige tekster om knuste hjerter, forelskelse og LOVE </3, fortsetter hun. 

Hør på sangene i den lokale spillelisten «Sommerhits 2023» og den globale spillelisten «Songs of Summer». I år lanserer Spotify også helt nye «Summer Heat Map» – et interaktivt kart i sanntid som viser de hotteste sangene på Spotify akkurat nå i ulike land over hele verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.