Comfort Hotel Grand Central vinner årets Luxury Business Hotel i Norge

comfort hotel

Comfort Hotel Grand Central er stolt vinner av Luxury Business Hotel of the Year i Norge, som deles ut av Luxury Travel Guide Europe.

I 2018 vant hotellet Årets Service Hotel i den samme kåringen, og hotellet er svært fornøyde med å få en slik utmerkelse igjen.

– Dette er en fantastisk morsom seier for oss, spesielt fordi det viser at et “selected service”-hotell kan ta hjem denne tittelen i Business-kategorien. Vårt mål er å gi gjestene våre det de trenger og droppe det unødvendige. Vi har en topp beliggenhet midt i sentrale Oslo og et produkt med 170 unike rom. Det er dog vårt team som gjør den store forskjellen med sin personlige service, som lager magi i hvert møte med de som kommer innom oss og som sørger for at våre gjester kommer tilbake til oss gang på gang, sier Johanna Furenbäck, General Manager på Comfort Hotel Grand Central.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Comfort Hotel Grand Central er lokalisert i Østbanehallen med Oslo S, Karl Johans Gate og Operaen et steinkast unna. Hotellet består idag av 170 rom, gym samt en co-work lobby for hotellets gjester og Oslo-beboere. Til høsten starter utbygging av hotellet i den delen som vender mot Flytoget og hotellet åpner 24 nye rom høsten 2020.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.