Canal Digital forventer rekordstrømming av Game of Trones i påsken

canal digital

Med en kommende Game of Thrones-premiere, et rikt utvalg av nye og klassiske påskekrim og stadig økende strømmebruk, forventer man nå stor påsketrafikk til Canal Digitals strømmetjeneste.

Canal Digital har i en årrekke satset tungt på å utvikle sitt totale TV-tilbud, som nå omfatter både TV hjemme, PC og på alle mobile enheter. I tillegg har man nå blant annet bygget ut tilbudet med tjenester som nedlasting, start forfra-funksjon og integrert Netflix-løsning på deres Android TV-plattform OnePlace.

Med påsken på trappene har mange ekstra tid til å se sine favorittprogrammer, og det har aldri vært enklere å ta med seg TV-tilbudet hvor enn man måtte ferdes.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

– Vi er svært glade for at kundene våre bruker våre tjenester på alle tenkelige måter, og vi ser tydelig at deres vaner og forventninger har endret seg de siste årene. Vi jobber hardt for å levere det beste TV-tilbudet til disse kundene, og vi ønsker å være i forkant av deres ønsker og behov. Påsken er dermed en god høytid for å ta i bruk bredden i tilbudet vårt, da mange er på reise og vil likevel se sine favorittprogrammer, sier Jon Espen Nergård, produktdirektør i Canal Digital.

Les også:  Test: Disse kjøleboksene er best til bilferien

Nye seervaner betyr også at TV-påsken ikke lenger bare består av krim. Allerede i starten av påsken, mandag 15. april, er det premiere på den aller siste sesongen av Game of Thrones, som har gjort stor suksess over hele verden siden oppstarten i 2011. I tillegg har alle hovedkanalene påskekrim på menyen i tradisjonen tro, og mange av disse populære programmene kan man nå laste ned før man reiser av gårde.

– På tampen av fjoråret lanserte vi muligheten til å laste ned innhold offline, og dette blir dermed den første påsken hvor kundene kan ta med seg det de ønsker å se – selv der hvor det ikke er dekning, eller om man bare rett og slett vil spare mobildata. I min familie vil nok Stark-slekten i Game of Thrones kjempe om oppmerksomheten på skjermene mot detektiv Poirot, så får vi se hvem som vinner, avslutter Nergård.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Game of Thrones sesong 8 er tilgjengelig hos C More mandag 15. april. Canal Digitals strømmetjeneste er av de største i det norske markedet, og er tilgjengelig for alle Canal Digitals kunder.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.