Alan Walker lanserer spillet The Aviation Game

alan walker

Alan Walker lanserer sitt første spill som en del av hans Aviation Tour. Med dette forsterker Walker sin forbindelse med gaming-verden ytterligere. The Aviation Game ble lansert fredag 1. november.

The Aviation Game er skreddersydd spesielt for Alan Walkers Aviation Tour. Spillet inneholder AR-objekter som kan skannes og bringes til live under showet, inkludert en holografisk Alan Walker. Det er planlagt spektakulære visuelle elementer som skal binde sammen spillet og konsertene. 

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

– Det har vært utrolig gøy å utvikle et eget spill, og jeg er veldig stolt av resultatet. Det er et utfordrende og morsomt spill, og jeg gleder meg til å høre hva alle der ute synes om det, sier Walker om sitt nye spill. 

The Aviation Game har hentet inspirasjon fra eldre arkadespill og har et ukomplisert konsept som gjør at spillet kan favne alle aldre. Spilleren kontrollerer en drone, samler energi og unngår hindre. 

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

– Jeg er stolt av teamet vårt, og det har vært morsomt å samarbeide med Alan og se hvor involvert han er i prosjektene sine. Det har vært spesielt gøy å integrere vårt spill i Alans liveshow og kombinere det med hans opptreden, sier Oskar Eklund, CEO og grunnlegger av Hello There Games. 

The Aviation Game er utviklet sammen med svenske Hello There Games. Alan Walker, MER Group og Hello There Games har tidligere samarbeidet på flere prosjekter som nå resulterer i så mye mer enn bare et spill, men også en utvidet konsertopplevelse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.