mat middag

80 Michelin-stjerner skinner over Norden

Den 17. februar samles kokker og matentusiaster fra hele Norden i Trondheim for å være tilstede under offentliggjøringen av Michelin Guide Nordic Countries 2020, bedre kjent som Michelinguiden. Når den slippes er det allerede... Les mer »
sommer

Nordic Choice Hotels kåret til årets hotellkjede i Norge og Norden

Under utdelingen av Grand Travel Awards 2020 ble Nordic Choice Hotels hedret med tre av de gjeveste prisene. Torsdag 23. januar var reiselivsbransjen samlet til Grand Travel Awards 2020 i Oslo. Den... Les mer »
forex aksjer fond

Statnett selger seg ned i kraftbørsen

Statnett og de andre systemansvarlige nettselskapene i Norden og Baltikum selger nå 66 prosent av aksjene i den nordiske kraftbørsen Nord Pool til Euronext, som også eier Oslo Børs. Statnett får dermed... Les mer »
nordea

Nordea rangert som beste bedriftsbank i Norden

Nordea ble nok en gang kåret til beste bedriftsbank av store nordiske bedriftskunder i Prospera-undersøkelsen for 2019 med en rekordhøy kundetilfredshet. Det er tredje år på rad at Nordea blir valgt som... Les mer »
online shopping

E-handelen i Norden utgjør i år 763 milliarder kroner

Nordiske forbrukere handler på nett som aldri før. I 2019 forventes det at e-handelen vil utgjøre 763 milliarder kroner, noe som er økning på 78 milliarder sammenlignet med 2018. – Det går... Les mer »
norsk natur

Jubler for felles nordisk handlingsplan for friluftsliv

Nordisk Råd har vedtatt at de nordiske landene skal lage en felles plan for friluftsliv. – Dette understreker at vi har en felles kultur gjennom friluftslivet, sier Norsk Friluftsliv. Onsdag kveld ble... Les mer »
grønn byggallianse

Nordiske ministre: – Vi må endre måten vi bygger, renoverer og bor

De nordiske ministrene har sammen erklært at vi ikke når våre klimamål uten en rask endring i hvordan vi bygger, renoverer og bor. Grønn Byggallianse ønsker en marsjordre fra politiske ledere velkommen.... Les mer »
damesko veske

Nordisk handel taper milliarder på lange køer

Ferske tall viser at kjøpsprosessen fortsatt er vrien for forbrukeren – totalt gir dette forhandlerne en inntektsmulighet på 205,2 milliarder NOK i Norden. Adyens rapport Retailbarometeret følger utviklingen av den nordiske, europeiske og... Les mer »
ving

Vings eier Thomas Cook Group konkurs: Flytrafikk i Norden berørt

Vings eier Thomas Cook Group søkte konkurs tidlig i dag morges. Da flyselskapet som flyr flertallet av Vinggruppens gjester i Norden eies av Thomas Cook Group, vil reisende på mandag bli berørt... Les mer »
Nordic CEOs for a Sustainable Future

Nordiske næringslivsledere ønsker økt fokus på klima og mangfold

En allianse av nordiske næringslivsledere, «Nordic CEOs for a Sustainable Future» møtte tirsdag statsministre for de fem nordiske landene for å diskutere en felles tilnærming for å løse verdens bærekraftsutfordringer. Næringslivslederne anerkjenner... Les mer »