Norden tapte kampen om EM i 2025

Norges Fotballforbund

Sveits ble tirsdag kveld tildelt EM-sluttspillet for kvinner i 2025, til stor skuffelse for den norske og nordiske delegasjonen.

UEFA-styret besluttet i dag å tildele EM-sluttspillet for kvinner sommeren 2025 til Sveits. Norge, Danmark, Finland og Sverige søkte i fellesskap om få sluttspillet til Norden. Den norske delegasjonen i Portugal i ettermiddag er naturlig nok skuffet over utfallet. Deriblant fotballpresident Lise Klaveness.

– Det er lagt ned en stor innsats fra både Norge, Danmark, Sverige og Finland for å få tildelt EM-sluttspillet for kvinner i 2025. Vi mener vi leverte en god søknad med en klar plan på hvordan vi skulle lage det beste EM-sluttspillet noensinne. Vi visste likevel at konkurransen ville bli hard, og vi kan bare gratulere Sveits som gikk av med seieren. Vi er naturlig nok skuffet alle sammen nå. Et sluttspill på hjemmebane ville vært en enorm vitamininnsprøytning i arbeidet med å skape like muligheter for å nå sine drømmer på fotballbanen uavhengig av kjønn. Det arbeidet fortsetter likevel med uforminsket styrke, sier fotballpresident Lise Klaveness.

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.