Norges Fotballforbund

Norden tapte kampen om EM i 2025

Sveits ble tirsdag kveld tildelt EM-sluttspillet for kvinner i 2025, til stor skuffelse for den norske og nordiske delegasjonen. UEFA-styret besluttet i dag å tildele EM-sluttspillet for kvinner sommeren 2025 til Sveits.... Les mer »
glimt

Glimt tapte bort mot Zürich – Ute av Europa League

Bodø/Glimt besøkte FC Zürich i Sveits torsdag kveld for å kjempe for videre spill i Europaligaen. Patrick Berg kunne ikke spille grunnet skade og rundt 1000 Glimt-supportere var på tribunene. Glimt startet... Les mer »
sveits

Økt skatt: Tord Ueland Kolstad flytter fra Bodø til Sveits

Dagen etter at Kjell Inge Røkke kunngjorde at han flytter til Sveits grunnet skattetrykket i Norge, har nå investor Tord Ueland Kolstad uttalt at han også flytter til Sveits, ifølge Finansavisen. – Jeg... Les mer »
roscongress

Russia House åpnes igjen under Davos i 2020

Det årlige World Economic Forum arrangeres i Davos i Sveits fra 20. til 24. januar i 2020. Ledere innen næringsliv og politikk møtes for diskutere de viktigste emnene som opptar menneskeheten på... Les mer »
rune

Glamox kjøper ledende belysningsfirma i Sveits

Glamox AS, som er en ledende leverandør av belysningsløsninger til det nordeuropeiske profesjonelle byggemarkedet og til det globale marine- og offshore-markedet, har inngått en avtale med Regent Beleuchtungskörper AG om oppkjøp av... Les mer »