MUSIKK: Eva Weel Skram ute med låta «Club 7»

hes

Eva Weel Skrams nye låt, forteller historien om foreldrene hennes, som møttes for første gang på dansegulvet på legendariske Club 7 i Oslo en januarkveld i 1981.

Låten kommer ikke bare som en hyggelig overraskelse på Skrams dedikerte publikum, men også på Evas mor, som fyller 66 år på slippdagen.

– Det er så vilt å tenke på alle tilfeldighetene som spiller inn for at livet blir som det blir, forteller Eva.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

– Mamma og pappa møttes jo lenge før mobiltelefonens tid, så da de avtalte sent på kvelden på Club 7s dansegulv å møtes igjen for en skitur i marka neste dag, var jo sjansen stor for at en av dem kom til å bli stående slukøret med skiene sine på Frognerseteren! 

– Men begge møtte opp, pappa i dongeri og Mariusgenser og mamma i skidress. Og siden har de holdt sammen, gjennom opp- og nedturer. Deres stormende kjærlighetsliv er en stor inspirasjon for meg, og jeg er så glad for å ha et så nært forhold til dem den dag i dag.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Foreldrene mine har alltid vært viktige forbilder for meg, og har vist meg at kjærlighet ikke er noe man kan ta for gitt, men noe som må jobbes for. De har klart å bevare interessen for hverandre i mer enn førti år, og har fremdeles masse til felles – mest av alt musikk og ski, avslutter hun.

Dette er ikke første gang Skram forteller personlige historier i tekstene sine, som tidligere har rørt publikum over hele landet til tårer med historier fra oppvekst, kjærlighetsliv og foreldrerollen.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.