refleks

Refleksdagen: Hadde du sett fotgjengerne uten refleks?

De mørkkledde fotgjengerne ville vært veldig vanskelig å se for bilisten uten refleks. Likevel bruker bare 4 av 10 alltid refleks i mørket. – Det er alarmerende at så få bruker refleks.... Les mer »
naf

NAF om nye vogntogkrav: – Gir håp om tryggere vinterveier

Farlige vogntog på norske vinterveier skaper bekymring blant bilistene. NAF har også vært på banen angående problemet. – Det er svært gledelig at samferdselsministeren vil innføre strengere krav til vinterdekk og flere... Les mer »
fart bil laserkontroll

Dame i 40-årene tatt for fyllekjøring i Bodø

Politiet rapporterer at en kvinne i 40-årene ble tatt for kjøring i beruset tilstand tirsdag morgen. Blodprøver ble tatt på legevakta og førerkortet tatt i midlertidig beslag. Nå er sak opprettet, forteller... Les mer »
trygg trafikk

Husk Refleksdagen 17. oktober!

Den tredje torsdagen i oktober markeres Refleksdagen over hele landet. Her er Trygg Trafikks reflekstips som gjør deg synlig i mørket. Trygg Trafikks 5 beste reflekstips: Fest refleks på alle jakker, sekker... Les mer »
bertel o steen

Bertel O. Steen forlenger samarbeidet med Revolve NTNU

Bertel O. Steen har nå undertegnet en toårig sponsoravtale med Revolve NTNU. Signering skjedde i forbindelse med at Revolve NTNU viste frem sin egenbygde racerbil på Bertel O. Steens hovedkontor i Lørenskog.... Les mer »
vinterdekk

Ikke vent på glatta: Bytt til vinterdekk nå!

Når du står der med sommerdekk og må skrape bilen, er det for sent. – Da er det isete på veien også. Det er ingen grunn til å vente med dekkskift. Det... Les mer »
ratt subaru

Irriterer seg over lusekjøring

7 av 10 har opplevd farlige situasjoner i trafikken forbindelse med at bilister kjører under fartsgrensen. Mange av oss har opplevd å ligge bak et kjøretøy som ligger godt under fartsgrensen. Når... Les mer »
bmw

Helt nye BMW M8 Gran Coupe

Med avdukningen av helt nye BMW M8 Gran Coupe, er den siste M-modellen i BMWs nye 8-serie nå på plass. Med fire dører, lengre akselavstand og et større bagasjerom, komplimenteres nå den... Les mer »
politi piggdekk

NAF-magasinet Motors vinterdekktest: Styr unna kinesiske billigdekk

Årets vinterdekktest viser at kinesiske billigdekk ikke duger verken med eller uten pigger. – Piggdekket fra Sailun er rett og slett rent lureri. Det skulle ikke vært lov å kalle det et... Les mer »
harald møller

Regjeringen fortsetter en riktig omlegging

Harald A. Møller AS er fornøyd med de signalene som kommer fra regjeringen i statsbudsjett for 2020. – Dette bidrar til å sikre fortsatt omstilling til nullutslipp i bilparken, gjennom å videreføre... Les mer »