ratt subaru

Er bilen din sommerklar?

Sommerferien står for døren, og mange nordmenn skal på bilferie. Men har du sørget for at bilen er klar for ferie?  En lang biltur kan være en tøff påkjenning for bilen, og... Les mer »
naf

Pass på takboksvekta i sommer!

Takboks er et kjærkomment ekstra bagasjerom på bilen under årets sommerferie. – Det er helt fint å bruke takboksen for å få med all bagasjen, men det er viktig at du passer... Les mer »
audi

Audi SQ8 TDI: Ny sporty toppmodell i Q-familien

Audi presenterer den sporty toppmodellen i Q-familien: SQ8 TDI. Takket være en åttesylindret dieselmotor, kombineres suverene ytelser med høy effektivitet. Den nye superdieselen fra Audi blir tilgjengelig hos norske forhandlere fra sensommeren.... Les mer »
ford

Plastflasker blir gulvmatter: Sparer miljøet for 1,2 milliarder engangsflasker årlig

Ved å bruke engangsflasker i plast til å lage gulvmattene i kompakt-SUVen Ford EcoSport, sparer Fords smarte gjenbruk naturen for mer enn 650 millioner halvliters plastflasker. For hvert eneste gulvmattesett til denne... Les mer »
bmw

Helt nye BMW 8-serie Gran Coupe: Ekstravagant kjøreglede

Det er ganske nøyaktig ett år siden BMW dro lakenet av den første modellen i den helt nye 8-serien, BMW 8-serie Coupe. Senhøsten 2018 ble BMW 8-serie Cabriolet avduket, og nå er... Les mer »
nordvik

Første kunde i Bodø fikk levert nyheten Toyota RAV4 AWD

Etter 3 år med Toyota RAV4 som firmabil valgte Østbø igjen å gå for 2019 utgaven av RAV4 AWD i Executive utstyrsgrad. – Vi er storfornøyd med servicen hos Nordvik og selger Karl-Einar... Les mer »
alkohol måler

Fyllekjørte og kjørte ned lyktestolpe i Svolvær – Hadde ikke lappen

Politiet rapporterer at en bilfører lørdag morgen har kjørt ned en lyktestolpe i Svolvær. Det viste seg at bilførerer var alkoholpåvirket. I tillegg hadde bilføreren heller ikke gyldig førerkort, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
bilverksted

Råd fra NAF: Ikke la bilen stoppe ferien din

Motorstopp og flate batterier er blant de vanligste årsakene til at bilen stopper på ferieturen. – Det er lurt å sjekke om bilen er i god teknisk stand før du legger ut... Les mer »
sopra storia

Ny teoriprøve skal gi bedre sjåfører

I disse dager jobber Statens vegvesen og Sopra Steria med å utvikle et nytt teorisystem for alle slags førerkort. Målet er å sikre at de som tar teoriprøven faktisk kan det de... Les mer »
politi

Sølvgrå Audi A4 stålet i Mosjøen – Politiet ønsker tips

Politiet rapporterer at en sølvgrå Audi A4 ble stålet i Mosjøen natt til tirsdag. Bilen har registreringsnummer AX 97529. Bilen er ikke funnet ennå og politiet ønsker tips på 02800 ved observasjon,... Les mer »