fartsgrense

Trafikkskoleorganisasjon kritisk til at trafikkskoler skal gjennomføre førerprøver

Trafikkforum er overrasket over forslaget om at trafikkskolene selv skal overta ansvaret for og gjennomføring av praktisk førerprøve. Trafikkforum anbefaler at førerprøven også i fremtiden skal gjennomføres av Statens vegvesen. – Føreropplæring... Les mer »
trygg trafikk

Skolestart: Trygg Trafikk ønsker mindre kjøring til skolene

Det er skolestart over hele landet. Det betyr mer enn 62 000 barn skal ut i trafikken. Trygg Trafikk oppfordrer foreldre til å la barna gå eller sykle for å gjøre skoleveien... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte i rundkjøring i Mo i Rana – Mistet førerkortet

Politiet i Mo i Rana kom over en bilfører som bedrev «sledding» i rundkjøringen ved Ranenget natt til onsdag. Bilføreren, en mann i 20 årene, ble fratatt førerkortet på stedet. Sak er... Les mer »
politiet

Ruskjørte i Mo i Rana – Mistet førerkortet

En kvinnelig bilfører i 50-årene skal ha kjørt i ruset tilstand i Mo i Rana natt til tirsdag, melder politiet på stedet. Den kvinnelige bilføreren mistet førerkortet og det skal være igangsatt... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke med bil og motorsykkel i Sortland

Klokken 23.51 fikk politiet melding om trafikkulykke i Sortland, en motorsykkel skal ha krasjet i front på en bil. Fører av bil skal ha vært uskadd. Fører av mc var våken og... Les mer »
Foto: Manxruler

Tatt med promille ved City Nord

Politiet i Bodø har hatt promillekontroll ved City Nord i Bodø ved 13-tiden lørdag. 20 bilførere ble kontrollerte. Det skal ha vært en reaksjon på promille hos en bilfører. Bevissikring ble iverksatt,... Les mer »
mitsubishi

Helt ny Mitsubishi L200 kommer til høsten

40 år etter den ble introdusert første gang, og etter 4,7 millioner solgte enheter globalt kommer det nå en helt ny Mitsubishi L200 pickup. 416.000 enheter ruller fortsatt rundt på veier og... Les mer »
alkohol bilfører

Oslo vest-folk kjører mest med småpromille på ferie

4 av 10 på Oslo vest sier det er sannsynlig at de vil drikke alkohol og kjøre bil i utlandet, det dobbelte av tallene på landsbasis. I den ferske undersøkelsen fra Ipsos... Les mer »
hertz

Millenials foretrekker Hertz

Leserne av anerkjente trazeetravel.com har kåret Hertz som sin leiebilfavoritt. Reisenettstedet retter seg mot målgruppen 25 – 40 år, og er en viktig referanse for hva som skjer i millennials-markedet. Hertz mener førsteplassen viser... Les mer »
sparebank 1

Nå kommer bilabonnement for alle!

Med bilabonnement fra SpareBank 1 Østfold Akershus ser den første landsdekkende abonnementstjenesten for bil dagens lys. Målet er at abonnementet skal være et rimeligere alternativ til å eie eller å lease. Tjenesten... Les mer »