bilvask

Hjemmepåske? Vask vinteren av bilen!

Sen påske er en gylden mulighet til å gi bilen en skikkelig vårpuss. – Mange velger å være hjemme i påsken. Kanskje du vil bruke en av de rolige dagene til å... Les mer »
circle k

Ny undersøkelse: Tre av fem skammer seg over skitten bil

Hele tre av fem nordmenn har dårlig samvittighet for bilvasken. Det er det ofte god grunn til, viser en ny undersøkelse. – Ai, dette var ikke bra i det hele tatt, utbryter... Les mer »
codan

Ikke gjør denne parkeringsfeilen!

4 av 10 parkerer som regel med fronten inn. Det gir deg dårligere oversikt og større sjanse for skader, advarer Codan Forsikring. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Norstat for Codan Forsikring, sier... Les mer »
nordvik

Nordvik og Move About satser på bildeling i Nord-Norge

Nordvik Gruppen har inngått partnerskapsavtale med mobilitetsleverandøren Move About som tilbyr bildelingstjenester til privat- og bedriftsmarkedet. Nå blir Nordvik Gruppen leverandør for mobilitetsplattformen og konseptet «Mobility-on-Demand» i Nord-Norge, en appstyrt transportløsning hvor... Les mer »
codan

Nordmenn risikerer påskesmell

Færre enn 1 av 3 har slepetau i bilen og enda færre har kjetting med seg. – Med riktig utstyr i bilen kan man unngå å stå bom fast på påskefjellet, sier Georg... Les mer »
politi

Innbrudd hos bilforhandler i Bodø: Tatt på fersken

Politiet i Bodø rapporterer at en mann i 40-årene ble tatt på fersk gjerning under et innbrudd hos en bilforhandler natt til tirsdag. Innbruddstyven hadde knust en rute for å komme seg... Les mer »
ratt subaru

Påskeutfart: Slik kjører du bedre i kø – unngå kollisjon

Kollisjoner i kø koster Norge nær en milliard kroner årlig. Lær hvordan du kan unngå å bidra til denne skadestatistikken. Følg ekspertens fem råd for køkjøring. ngen liker det, men det er... Les mer »
codan

7 av 10 lar barna sitte i bilen med løse gjenstander. – Livsfarlig, advarer Codan Forsikring

En iPad eller drikkeflaske kan være livsfarlig ved en bråstopp. – Det er bekymringsfullt at foreldre gir blaffen i stadige påminnelser om å sikre løse gjenstander i bil, sier Georg Richvoldsen i... Les mer »
fart bil laserkontroll

Statens vegvesen: Dra på hytta lørdag eller tirsdag

Når 1,2 millioner nordmenn skal på hytta i påsken kan det fort bli store forsinkelser på veiene. Rådet er å velge litt unormale reisetider, spesielt på hjemreisen. Selv en sen påske trekker... Les mer »
naf

Trygg påsketur med barn i baksetet

Årets påskeutfart står snart for tur, og lange køer kan lett bli kjedelig for barna. – Forbered barna på reisen og ta pauser underveis. Da blir det både hyggeligere og tryggere for... Les mer »