bomstasjon

NAF om Stortingets vedtak om veiprising: – Dette er bare bompenger på en ny måte

Stortinget bestemte seg tirsdag for å bestille «en utredning av ny teknologi som kan erstatte dagens bompengeordning». – Vi er overrasket og skuffet. Dette løser ikke noe som helst, sier Camilla Ryste,... Les mer »
nybil bruktbil

– Halvparten av bilforhandlerne vil forsvinne

KPMGs globale bilundersøkelse bærer bud om usikre tider for verdens bilforhandlere. Med 40 000 nordmenn på venteliste for elbil, er utfordringene vel så store her til lands. KPMG Global Automotive Executive Survey,... Les mer »
Ford

Nye Ford Focus ST: Kompromissløs kjøremaskin

Ford lanserte i dag nye Focus ST. Focus ST kombinerer rå kjøreopplevelse med praktiske og familievennlige egenskaper i en sporty innpakning.  Nye Ford Focus ST er bygd på samme plattform som den... Les mer »
desember codan

Sjekk dekkene dine før vinterferien!

En ny undersøkelse viser at halvparten av oss ikke kjenner til mønsterdybdekravet på vinterdekk. – Slitte dekk gir dårligere veigrep og flere ulykker på veien, advarer Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. Over halvparten svarer feil... Les mer »
elg vinter

Sørfold kommune: Stor elgfare!

Vi ber alle være oppmerksom på stor elgfare. Det er også viktig å vise aktsomhet og hensyn når man passerer ulykkesstedet ved viltulykker, opplyser Sørfold kommune i dag. Viltansvarlig i Sørfold kommune... Les mer »
up

Kjørte pirat-taxi i stålet bil – Uten lappen!

Politiet i Bodø stanset natt til søndag en bilfører mistenkt for ruspåvirket kjøring. For politiet viste dette seg å være en trippel fangst. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort,... Les mer »
if forsikring

Slik unngår du vinterferiebulken

I dag pakker mange nordmenn bilen og setter kursen mot hytta. Kø-kræsjene skjer mellom klokken 14 og 17, viser skadestatistikken. Et godt alternativ til å stampe i køen, er å vente med... Les mer »
ratt subaru

Slik påvirker snøen kjøreegenskapene

Snø og is gjør ikke bare at det blir glatt på veien. Snø og is i felgene kan også være en sikkerhetsrisiko.  Det er en snørik vinter i store deler av landet,... Les mer »
alkohol bilfører

Ville du stoppet en promillekjører?

Hver dag kjører berusede sjåfører mer enn 200.000 kilometer med personbil på norske veier. 1 av 5 unge tror ikke de hadde stoppet en som har drukket alkohol fra å kjøre bil.... Les mer »
vinter trafikk vei

Gjør dette for å unngå batteritrøbbel på bilen i vinter

Kulden som har vært denne vinteren har gitt mange bileiere en ekstra utfordring, og da gjerne startvansker. Februar har kommet, og sola titter frem på morgenkvisten og formiddagen. Snøen som hadde lagt... Les mer »