Yeah Yeah Yeahs slipper albumet «Cool It Down»

playground

Etter en pause på ni år, røpes endelig detaljer om det kommende albumet fra det kjente indiebandet Yeah Yeah Yeahs. «Cool It Down» slippes 30. september via Secretly Canadian / Playground. Førstesingelen «Spitting Off The Edge Of The World» med Perfume Genius er ute nå.

For å markere har bandet delt albumåpningen og den første singelen fra plata, den Dave Sitek-produserte «Spitting Off the Edge of the World». Den fortryllende og kraftfulle sangen viser frem samspillet mellom Karen O og Perfume Genius sin umiddelbart gjenkjennelige vokal. Tekstene reflekterer over tilstanden til verden, og behovet for ærlighet om skaden vi gjør på jorden.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Jeg ser de yngre generasjonene stirre nedover denne trusselen, og de står på kanten av et stup og konfronterer det som kommer med sinne og trass. Det er galvaniserende, og det er håp der, sier Karen.

Perfume Genius spiller også sammen med Karen i det visuelle til «Spitting», som en hevnende engel-limousinsjåfør til ørkenopprørsdronningen hennes. Videoen er regissert av mangeårige YYYs samarbeidspartner, Cody Critcheloe (aka Ssion), som designet kunstverket for «Fever To Tell» og også regisserte Perfume Genius sin fantastiske «Queen»-video.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Om comebacket og den nye videoen sier Karen O følgende: 

– Til alle som har ventet, våre kjære fans, takk, feberen vår for å fortelle har kommet tilbake, og skrivingen av disse sangene kom med sin rimelige del av frysninger, tårer og eufori når smerten løfter seg og sannheten avsløres. Trenger ikke fortelle deg hvor mye vi har gått gjennom de siste ni årene siden forrige plate, for du har også gått gjennom det, og vi elsker deg og vi ser deg, og vi håper du føler føles fra musikken vi har laget. Ingen viker unna følelsene, eller viker tilbake fra det som har gripet oss alle i disse dager, sier Karen O.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.