Nord-Norges største bransjetreff er tilbake i Bodø!

messeselskapet

Det er igjen duket for Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Bodø Spektrum 15. september. Her samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for to dager med faglig påfyll, god mat og sosialisering.

Arrangementet byr på en unik mulighet til å oppdatere seg på nyheter og snakke med leverandører fra hele landet. Utstillerne presenterer gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Det blir også en egen avdeling for alkoholholdige drikker. 

Les også:  SpareBank 1 Nord-Norge oppretter Nord-Norsk fond

De besøkende strekker seg fra daglige ledere til kokker og hovmestere – her finner man noe interessant uavhengig om du er ansatt i en institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift. Økologiske produkter, ferdigmat, kjøkkenutstyr, dekorasjoner og ny teknologi er noen eksempler. 

Messen finner sted i Bodø Spektrum 15.september 2022 kl. 10:00-17:00. Alle besøkende kan delta på messen helt gratis, det eneste man må gjøre er å registrere seg for å hente sin gratisbillett. Arrangøren av messen er NHO Reiseliv Nord-Norge. 

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Les mer om arrangementet og meld deg på her:  www.messeselskapet.no/storhusholdningsmessene/shm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.