Komplett blir også bokhandel

bøker bok

Nå kan leselystne nordmenn handle bøker på Komplett. For kort tid siden inngikk selskapet partnerskap med Norges ledende nettbokhandel haugenbok.no, som nå tilbyr over 30 000 titler via Komplett.

– Bøker hører naturlig hjemme i vårt sortiment. Avtalen med haugenbok.no er en viktig, strategisk milepæl i utviklingen av Komplett som markedsplass, sier Anton Hagberg, som leder satsningen. Med haugenbok.no på plass, nærmer vi oss 100 000 produkter kundene kan velge i når de handler på Komplett. Det betyr stor bredde og dybde i mange kategorier.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

I 1996 ble haugenbok.no den aller første i Norge til å starte med salg av bøker på nett. haugenbok.no har siden oppstarten vært Norges ledende nettbokhandel og scorer svært høyt på kundetilfredshet.

– Bøker egner seg godt for netthandel og vår drøm er at er at flere skal ta seg tid til å lese bøker i en travel digital hverdag. Vi tilbyr bøker i kategoriene barn/ungdom, fakta/utdanning, skjønnlitteratur og hobby/fritid. Målet i nær framtid er et «komplett» boksortiment med både norske og engelske titler og vi er spente på bokhøsten. Kryss-salg med andre type produkter som egner seg for eksempel kjøkkenmaskiner, vil vi også utvikle, sier Hagberg.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

– Samarbeidet med Norges største nettbutikk styrker vår posisjon. Vi har en felles filosofi om at våre kunder ikke bare skal være fornøyde, men at de skal bli imponerte, sier Lars-Ove Hammer, leder i haugenbok.no.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.