ANNONSE: Spar penger med refinansiering

kredittkort

De aller fleste av oss har både lån og kredittkort. Det koster penger å ha lån og å bruke kredittkort til å finansiere sine kjøp. Men det finnes en enkel måte å spare penger på: refinansiering.

Ikke alle vet hva refinansieringer for noe, men det er egentlig enkelt. Man samler lånene sine og kredittkort gjeld i ett lån. På den måten får du både færre gebyrer og lavere rente. Og dermed kan du spare masse penger med en refinansiering.

Les også:  ANNONSE: Kom deg i bedre form med sykkel

– De fleste som refinansierer hos oss sparer tusenvis av kroner, og det tar faktisk bare noen minutter å refinansiere, så dette er noe flere burde prøve, sier Morten Johansen i Axo Finans.

Og det koster faktisk ingenting å refinansiere lån og kredittkort, og det er ingen forpliktelser om å bruke tilbud på refinansiering, så du risikerer ingenting.

For å få en refinansiering må du være over 23 år, ha fast inntekt og ikke ha registrerte inkassosaker. Behandlingstiden er vanligvis samme dag, men utenom arbeidstid kan du få svar neste dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.