Disse idrettsheltene skal kjempe i ny sesong av «Landskampen»

tv2

Her er stjernene som er klare for en ny sesong av «Landskampen» på TV 2 i høst! Etter to tidligere sesonger står det 1-1 sammenlagt mellom Norge og Sverige. Nå er vinterheltene fra begge land klare for ny fight.

De norske skistjernene kom seirende hjem fra første sesong på greske Rhodos i 2019, men svenskene slo kraftig tilbake i sesong 2, som ble spilt inn på Rjukan og Gaustatoppen i fjor. Også i år spilles «Landskampen» inn på norsk jord, denne gangen er basen på Oscarsborg festning i Oslofjorden.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

Nå kan TV 2 bekrefte hvilke deltakere som skal kjempe for at nettopp deres nasjon skal ta en 2-1-ledelse i programserien.

Deltakerne som starter på hvert lag i år er:

Norge: 
Skiskytter Johannes Thingnes Bø (28), tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacbsen (34), tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard (49) og tidligere skiskytter Tora Berger (40)

Sverige:
Skiskytter (tidl. langrennsløper) Stina Nilsson (27), tidligere skiskytter Magdalena Forsberg (53), tidligere langrennsløper Anders Södergren og tidligere langrennsløper Marcus Hellner (35).

Les også:  100 000 elever løper TINEstafetten over hele Norge

Nytt kommende sesong er at det blir enkelte utskiftninger på lagene underveis. Dette betyr at vi i tillegg får se disse utøverne i løpet av «Landskampen» på TV 2 i høst:

Norge:
Langrennsløper Therese Johaug (32), langrennsløper Emil Iversen (29), tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (31) og tidligere kombinertløper Magnus Moan (37).

Sverige:
Skiskytter Martin Ponsiluoma (25), skiskytter Elvira Öberg (22) og tidligere langrennsløper Jörgen Brink (47).

– Med årets «Landskampen»-cast stiller vi med to toppete lag, med både aktive utøvere og tidligere stjerner som alle har hatt legendariske oppgjør i sporet. Vi er utrolig godt fornøyde med årets cast, og vi er stolte og takknemlige for at de alle sammen ønsker å delta i «Landskampen», til tross for at de aktive også er i oppladningen til vinterens OL. Vi gleder oss stort til heftige konkurranser, gode samtaler og ydmykende «straffereaksjoner» på TV 2 i høst, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.