MUSIKK: Jaa9 feat. Snow Boyz – Helt Alene

jaa9

Når hiphop-veteranen Jaa9 slipper låt med den fremadstormende hiphop-duoen Snow Boyz, kan det ikke bli annet enn rått.

– Jeg hadde en beat som jeg hadde gjort noen skisser på uten å lande låta helt, og tenkte kanskje dette var en beat som passet Snow Boyz. Jeg sendte den til gutta, og etter noen dager kom de opp i studio, og resten kan du høre selv! Det er bare å skru opp lyden og håpe at basselementene dine holder låta ut, sier Jaa9.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Allerede på sitt første soloalbum i 2005 ba OnklP folk glede seg til makkerens kommende prosjekt. Tidligere i år har vi fått to smakebiter fra det kommende soloalbumet til Jaa9, i form av singlene «Oppi Her» og «Folk», som begge fikk strålende mottagelse av publikum.

Nå er legenden tilbake med ny single, og denne gangen med ingen ringere enn gutta i Snow Boyz, som er på alles lepper om dagen. Brødreparet Baby Marley og Sk!p, har gått fra å være relativt ukjente til å være to av de mest resirkulerte stemmene i rap-Norge på rekordtid.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Jeg jobber i et studio der Snow Boyz går ut og inn av dørene regelmessig. Jeg har vært fan av dem siden de dukket opp, og har ikke blitt mindre fan etter å ha sett hvordan de opererer i ulike studioer her oppe. Jeg tror ikke du finner mer en mer kreativ duo her i landet nå for tiden, avlsutter Jaa9.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.