Verdensnyhet i Bodø: Nå kommer Tuborg som hard seltzer!

handeland

Norge blir i september det første landet i verden som lanserer Tuborgs første hard seltzer-variant. Det betyr at slitter nye Tuborg hard seltzer blir å finne i Bodø-butikkene.

Hard seltzer, som litt enkelt forklart er alkoholholdig smaksatt vann med kullsyre, har på kort tid etablert seg som en populær produktgruppe i USA. 

Produktene blir sett på som en alkoholholdig drikk for helsebevisste kvinner og menn. De fleste variantene inneholder lite sukker og få kalorier, men har samtidig nesten samme alkoholnivå som en typisk pils. 

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

– I september kommer Tuborg Hard Seltzer med smak av mango og pasjonsfrukt. Tuborg, som er det mest solgte ølmerket i norsk dagligvare, skal ha verdenspremiere på sin aller første hard seltzer-variant i Norge, sier Fanny Elise Bettum Lunde, merkevareansvarlig for hard seltzer i Ringnes

– Her hjemme dukket de første hard seltzer-variantene opp for knappe to år siden, og i dag finnes det et dusin ulike varianter på markedet. Med lanseringen av Tuborg Hard Seltzer inntar de store internasjonale merkevarene for alvor det norske markedet innen det som fremdeles er å regne som et nytt segment, forteller Lunde.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.