– The Whale bør bygges snarest, det vil hele reiselivs-Norge tjene på

Foto: Svein Spjelkavik

Erlend Bullvåg regner som en av landsdelens beste foredragsholdere, og fengslet tilhørerne i Fyrvika på Andenes. Der fortalte han at The Whale nå må bygges snarest.

– The Whale har potensialet til å bli noe veldig stort, både for hvalen og for Nord Norge. The Whale vil gi Vesterålen og Norge en helt ny globalt kjent attraksjon. Når den er bygget, for det må den bli snarest, har den sjanse til å bli et like kjent reisemål som operahuset i Sidney, Nordkapp, Fjordene på Vestlandet og Lofoten. Det vil hele reiselivs-Norge tjene på og mest av alt Andøy.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Dette sier Erlend Bullvåg eller Mr. Indeks Nordland – som Brita Erlandsen i SAMSKAP omtalte ham – da han var en av hovedtalerne for nærmere 50 deltagere fra samtlige 20 omstillingsregioner i Norge.

Bullvåg presenterte tall fra den 20. utgaven av Indeks Nordland, en årlig rapport tar pulsen på næringslivet i fylket. 

– Det betyr mye for oss som jobber med The Whale å få en slik tilbakemelding fra Nord-Norges fremste ekspert på innovasjon og entreprenørskap. Jeg håper de bevilgende myndigheter legger merke til Erlend Bullvåg sine ord, og rekken av lingnende uttalelser som kommer fra hele Nord-Norge nå, sier styreleder i The Whale, Benn Eidissen.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

Foto: Svein Spjelkavik

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.