Johanne Slettvoll Kristiansen fra Vesterålen ny forlagsredaktør i Museumsforlaget

Museumsforlaget

Johanne Slettvoll Kristiansen (f. 1988) er opprinnelig fra Hadsel i Vesterålen, men har siden 2007 vært bosatt i Trondheim. Hun er utdannet litteratur- og kulturhistoriker (ph.d.) fra NTNU, hvor hun har vært ansatt som forsker, underviser og veileder. I tillegg har hun jobbet som fagreferent for litteratur- og kulturhistoriske fag ved Universitetsbiblioteket.

– Vi er glade for at Johanne Slettvoll Kristiansen skal være med på å forme Museumsforlagets utgivelser framover. Hun har en solid faglig bakgrunn og er kjent som en klar og inspirerende foreleser.

Les også:  Ekstra buss mellom Narvik og Å

– Hennes gode formidlingsevne er svært viktig for forlaget, både i dialog med våre forfattere og oppdragsgivere og ikke minst for å utvikle tekster som vil fenge leserne våre, sier forlagssjef Laila Andreassen.

Som forlagsredaktør ser Slettvoll Kristiansen fram til å kombinere sin erfaring fra akademisk publisering med sin faglige ekspertise innenfor kulturhistorie, i samarbeid med forfattere og redaksjon.

– For meg er dette en unik mulighet til å utnytte min kompetanse i arbeidet med å formidle norsk kulturarv til et nasjonalt og internasjonalt publikum. Det er mange spennende historier som venter på å bli oppdaget av nye lesere, sier Slettvoll Kristiansen.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

– Jeg ønsker å bygge videre på det gode arbeidet som allerede gjøres i forlaget, og gleder meg til å bidra til at Museumsforlaget forblir et attraktivt valg for forfattere som ønsker å nå ut med sine historier og sin fagkunnskap, sier den nyansatte forlagsredaktøren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.