Windows 11: – En ny milepæl for Windows og Microsoft

windows pc

Tirsdag 5. oktober lanseres Windows 11 verden over. Den nye brukeropplevelsen byr på en rekke oppgraderinger og nytt innhold, inkludert bedre sikkerhet, en enklere måte å jobbe på, samt en heftigere spillopplevelse.

– Vi er svært gira over å endelig kunne lansere Windows 11, og vi håper løsningen vil inspirere deg til å skape og øke produktiviteten din. Hele brukeropplevelsen bringer deg nærmere det du liker å gjøre, den setter deg i stand til å produsere og være kreativ. Målet er at Windows 11 skal gi deg en følelse av å være hjemme, sier Christian Almskog, leder for Surface i Microsoft Norge.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

Dag Nyrud, leder for Modern Work i Microsoft Norge, gleder seg til utrullingen av Windows 11 i markedet.

– Alle skal kunne mestre Windows 11. Vi har designet det slik at du uavhengig av alder, funksjonsevne, og bruksområde skal få den samme gode brukeropplevelsen. Det at operativsystemet skulle være tilgjengelig for alle, har vært en viktig forutsetning fra dag én, sier Nyrud.

Modern Work-sjefen sier nye Windows 11 skal være enkelt å bruke, enkelt å lese og enkelt å snakke til.

– Vi er stolte over at Windows 11 er den mest inkluderende versjonen av Windows noensinne, bygget sammen med og for personer med funksjonsnedsettelser, sier Nyrud.

Les også:  Mann i Nordland siktet for overgrep mot 254 barn

Vi multitasker mer enn noen gang på PC-en vår. Vi jobber gjerne på flere skjermer, har flere faner åpne og jobber på flere dokumenter i Word, PowerPoint og Excel samtidig.

– Med Windows 11 gjør vi det enklere for deg å fokusere og være i din egen arbeidsflyt. Med Snap Layouts, grupper og Desktop kan man enkelt tilpasse arbeidsområdet slik at man maksimerer egen effektivitet – også når man bruker flere skjermer, sier Almskog.

Windows 11 er også laget for at du skal lykkes med din hybride arbeidshverdag og læring. Korona-pandemien har ikke bare skapt en digital transformasjon, men den har også illustrert viktigheten av å kunne jobbe fra andre plasser enn kontoret.

Les også:  Starburst er et vinnende spill hos Great win

– Med overgangen til en hybrid arbeidshverdag, har vi forstått hvor viktig det er med digitale verktøy som er fleksible og ikke minst trygge og sikre å jobbe med, uavhengig av hvor du jobber. Derfor er Windows 11 bygget på fundamentet til Windows 10, noe som gjør den kompatibel og gjenkjennbar for dagens Windowsbrukere, avslutter Nyrud.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.