microsoft

Lager Minecraft Pride spill for barn

I dag lanseres en helt ny Minecraft-verden hvor Stortinget blir dekket i regnbuens farger og elever kan lære mer om Kim Friele og opptakten til den første Pride-paraden. Microsoft Norge ønsker å... Les mer »
windows pc

Windows 11: – En ny milepæl for Windows og Microsoft

Tirsdag 5. oktober lanseres Windows 11 verden over. Den nye brukeropplevelsen byr på en rekke oppgraderinger og nytt innhold, inkludert bedre sikkerhet, en enklere måte å jobbe på, samt en heftigere spillopplevelse.... Les mer »
minecraft

Alt klart for Bodøs største 17. maitog i Minecraft

Årets mest folkerike 17. maifeiring for barn og unge vil foregå i Minecraft. Feiringen starter klokken 07.00 og det forventes titusenvis av deltakere til Skoglivs digitale feiring av nasjonaldagen. Og Bodø er... Les mer »
stortinget

Stortinget utsatt for IT-angrep

Stortinget er igjen rammet av et IT-angrep. Angrepet er knyttet til sårbarheter hos Microsoft Exchange, som flere virksomheter er rammet av. Stortinget kjenner ennå ikke det fulle omfanget av angrepet. Det er... Les mer »
data program web

LESERINNLEGG: Det haster med en digital folkerett for fred

I fjor ble rundt en milliard mennesker offer for cyberangrep eller nettkriminalitet. Myndighetene klarer ikke å beskytte folk alene, og samarbeid på tvers av landegrensene er nødvendig. Av Kristine Beitland, Direktør Myndighetskontakt... Les mer »
microsoft

Nikolai Astrup åpnet Microsoft-skyen i Norge

I dag feiret Microsoft Norge åpningen av sine norske datasenterregioner og annonserte samtidig datoen for tilgjengeligheten av skyplattformen Microsoft Azure for alle norske kunder. Microsoft Azure består av et stadig voksende spekter... Les mer »
email

SAP samarbeider med Microsoft for å flytte kunder til skyen

SAP og Microsoft har innledet et omfattende samarbeid for å gjøre det lettere for selskaper å flytte kjernesystemene sine til skyen. Samarbeidet bygger videre på deres felles satsning, som ble annonsert under navnet Embrace... Les mer »
microsoft

Microsoft lanserer tale-til-tekst på norsk

Microsoft Norge har nå lansert norsk tale-til-tekst. Med god hjelp fra Nasjonalbiblioteket er Norge første land ut i Norden som lanserer tale-til-tekst på sitt språk.  Språkbanken i Nasjonalbiblioteket har gitt Microsoft fri... Les mer »
microsoft

To av tre nordmenn får ikke gjort det de skal på jobb

Kun en tredjedel av norske kontorarbeidere får gjort det de skal på jobb hver dag, uten å jobbe overtid. Det viser en fersk undersøkelse fra analysebyrået YouGov, gjennomført på vegne av Microsoft... Les mer »
volkswagen microsoft

Volkswagen og Microsoft bygger fremtidens biler

Dr. Herbert Diess, administrerende direktør i Volkswagen AG, og Satya Nadella, administrerende direktør i Microsoft, forteller om resultater av samarbeidet så langt, og peker ut veien videre. – Vårt strategiske partnerskap med... Les mer »