Vil styrke fiskeri- og havbruksnæringens involvering i styrevalgene i FHF og Sjømatrådet

Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet vil etablere faste, rådgivende dialogmøter med de relevante næringsorganisasjonene i forbindelse med styrevalg i Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering AS og Norges sjømatråd AS.

– Sjømatnæringa er en viktig fremtidsnæring for Norge. Disse selskapene er helfinansiert av fiskeri- og havbruksnæringen gjennom en avgift, og jeg ønsker derfor å styrke næringens involvering i styrevalgene, sier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

– Gjennom slike møter kan næringen gi innspill og råd til styresammensetningen i selskapene, , sier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

FHF finansierer forskning fiskeri- og havbruksnæringen ønsker gjennomført, og har bidratt til økt forskningsinnsats i næringen. Sjømatrådet jobber sammen med fiskeri- og havbruksnæringen for å øke utvikle markeder for norsk sjømat og øke verdiene av den norske sjømaten.

Invitasjon til møtene vil komme i god tid før styrevalgprosessene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.