MUSIKK: Maj Britt Andersen ute med låta «Kjærlighet ved siste blikk»

hes

Nå slippes låta «Kjærlighet ved siste blikk», som er første smakebit fra det kommende albumet til Maj Britt Andersen. Platen er et samarbeid mellom Andersen og KORK, med musikk av komponist Geir Holmsen og tekster av forfatter Lars Saabye Christensen. Utgivelsen følger opp det dobbelt Spellemann-nominerte albumet «Et stille sted» fra 2018.

KORK fargelegger Holmsens enkle og vakre melodier med Maj Britts umiskjennelige stemme, som formidler Saabye Christensens ettertenksomme tekst på en strålende måte.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

– Dette samarbeidet har vært en ren glede fra ende til annen. Et ekte overskuddsprosjekt. Det er fantastisk å få formidle de fine tekstene til Lars Saabye Christensen, og KORK gir en ekstra dimensjon til Geir Holmsens arrangementer og gode melodier. Jeg gleder meg stort til å dele det med publikum, både live og på plate, forteller Maj Britt Andersen.

«Kjærlighet ved siste blikk», er som resten av det nye albumet, spilt inn i Store Studio på NRK Marienlyst vinteren 2021. Hele albumet ventes i november.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.