Viktor Hovland mot verdenseliten i WGC Match Play på Viaplay og V sport golf

viaplay

Onsdag til søndag er det klart for WGC-Dell Technologies Match Play på Viaplay og V sport golf. For første gang deltar norske Viktor Hovland.

Viktor Hovland har for alvor satt golf-Norge på kartet etter imponerende spill og gode resultater over lang tid. Nå skal han for aller første gang delta på WGC Match Play i Austin i Texas, der stjernene spiller mot hverandre om å få avansere i turneringen.

– Jeg har aldri vært på Austin Country Club, men den ser litt funky ut på TV med mange onduleringer i terreng. Det er lenge siden jeg har spilt matchplay, men er et format jeg liker veldig godt. Dette er en prestisjefylt turnering, og jeg ser frem til å ha noen gode matcher, sier Hovland.

Viaplays golfekspert, Joakim Mikkelsen, har tro på at Hovland kan være med og hevde seg i turneringen.

– Dette er ett av sesongens store høydepunkter, med et vanvittig sterkt startfelt og et herlig spilleformat. I matchplay er det mann mot mann, vinn eller forsvinn, så her vil vi få se en langt mer aggressiv spillestil enn i slagspill. Denne turneringen byr alltid på strålende underholdning, men når vi nå har med en nordmann for første gang, kommer dette selvfølgelig til å bli ekstra spesielt, sier Mikkelsen.

– Hovland har mange gode resultater i matchplay fra tidligere, så det skal bli meget spennende å se hva han kan få til mot verdens beste spillere i dette formatet. Han har gode muligheter til å komme langt denne uka, men som alle andre er han avhengig av å spille bra og i tillegg ha litt flaks. Austin Country Club er en ganske spesiell bane som det lønner seg å ha spilt noen ganger før, men dette blir altså Viktors første møte med denne banen. Når det er sagt, har han levert varene på ukjente baner mange ganger tidligere, så jeg gleder meg veldig til å se hva han kan få til.

Turneringen sendes på Viaplay og V sport golf, og Mikkelsen kommenterer.

Sendeskjema WGC Match Play:

Onsdag 24/3, 19.00-01.00 (Viaplay og V sport golf)
Torsdag 25/3, 19.00-01.00 (Viaplay og V sport golf)
Fredag 26/3, 19.00-01.00 (Viaplay og V sport golf)
Lørdag 27/3, 15.00-23.00 (Viaplay og V sport golf)
Søndag 28/3, 16.00-01.00 (Viaplay og V sport golf)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.