glimt

Bodø/Glimt besøkte PSV Eindhoven i Nederland torsdag kveld for første runde i gruppespillet i Europaligaen (Europe League).

Den historiske kampen begynte jevnt og Glimt-keeper Haikin holder Glimt inne i kampen med gode redninger, og det ser ut som første omgang blir målløs. Men rett før pause setter Albert Grønbæk inn 0-1 for Glimt.

Etter pausen er kampen fortsatt jevn men PSV kommer til flere farlige angrep, og til slutt lykkes dem. Etter 70 minutter utligner Gakpo i PSV Eindoven til 1-1.

Glimt prøver svare og presser hjemmelaget, og Glimt får en svær målsjanse på overtid med Vetlesen, men ballen går ikke inn.

– Jeg var forbannet på meg selv. Jeg følte jeg kunne vinne denne kampen for oss, sier Vetlesen til VG.