Ungdommens fylkesråd i Nordland med klar beskjed: The Whale vil  gi miljøfokus

the whale

Ungdommens fylkesråd i Nordland har hatt møte på Andøya første helgen i oktober 2022, og vi er sykt imponert over alt som skjer her, sier leder Håvard Bergseng Rødsand. 

– The Whale; hele verden har hørt om dette supre prosjektet, og nå har også vi fått besøke tomta, fått høre historien bak og planene.  Dette Må bare bli en realitet! Dette prosjektet vil sette Andøya, Nordland og Nord-Norge på kartet, og vi er sikre på at det vil trekke besøkende fra hele verden. Det vil gjøre at vi lærer oss om livet hvalen lever i havet – på land, og vil få både barn og voksne til å få respekt for de negative innvirkningene måten vi lever på har for miljøet, sier Ungdommens fylkesråd i Nordland i en uttalelse.

Les også:  A-krimsenteret i Nordland: Utenlandske arbeidstakere utnyttes

Styreleder i The Whale, Benn Eidissen møtte selv de unge rådsmedlemmene da de besøkte Andøy.

– Ingenting er viktigere enn at vi har ungdommen med oss. Dere er hjertelig velkommen tilbake til Andøya både som elever, studenter og arbeidsfolk, sier Eidissen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.