Junkeren ute av cupen – Glimt videre

ball

Junkeren tok imot favoritten Bodø/Glimt på Stordalen i Bodø søndag kveld. Glimt startet med Smits, Sampsted, Saltnes, Høibråten, Konradsen Moberg, Berg, Hagen Lindahl, Botheim og Nordås.

På benken satt Haikin, Rataj, Johnsplass, Lode, Vetlesen, Tounekti, Brunstad og Fet.

Etter bare et par minutter satte Elias Hagen inn 0-1 for Glimt. Ikke så mye mer som skjedde i første omgang før dommeren blåste til pause.

I andre omgang før Junkeren straffe og utligner til 1-1. Men Patrick Berg sender Glimt i ledelsen til 1–2 på frispark fra rundt 30 meter. Så øker Lasse Nordås ledelsen til 1-3.

Så får Glimt straffe, men straffen blir annulert. Resten av kampen ble preget av bytter før dommeren blåste av. Dermed er Glimt videre i cupen.