Snart kommer disse nyhetene fra Kavli i Bodø-butikkene

kavli

Nyhetene Kavli FavoritoOst med smak av pizza margherita og mellommåltidet Snack Pack i to store smaker treffer butikkhyllene i Bodø i midten av februar.

– Pizza er blant nordmenns toppvalg til middag og FavoritoOst med smak av pizza margherita er derfor en nyhet som vil treffe veldig bredt. Vi tror også at ungdom og studenter vil falle for den spennende tubenyheten vår, som lar deg smøre brødskiven til pizza, sier produktsjef i Kavli, Christina Midtun. 

FavoritoOst er en utvidelse av den originale smøreostserien til Kavli, som blant annet består av klassikerne BaconOst og SkinkeOst, og de nyere variantene HvitOst og PaprikaOst. I likhet med de eksisterende smøreostene til Kavli er FavoritoOst laget på ekte, norsk hvitost. Osten kommer på en praktisk tube og er naturlig rik på protein og kalsium. For å oppnå den deilige pizzasmaken er osten blandet med tomat og urter som basilikum og oregano.

Les også:  Spar penger: Dette kan du gjøre med middagsrestene

– I 2019 satte vi omsetningsrekord mye takket være smøreostoriginalene våre på tube. Vi er også vekstvinner i ostekategorien tre år på rad. Dette viser at vi er mer relevant enn noen gang, at flere velger Kavli oftere og at vi er blant nordmenns favorittpålegg, sier Kristine Aasheim, Kavli Norges administrerende direktør. 

Kavli har siden 1962 delt ut hele overskuddet til gode formål gjennom eier Kavlifondet. Ifølge Aasheim vil omsetningsrekorden i 2019 bidra til at de kan støtte mange gode prosjekter fremover. 

– For å skape videre vekst og dermed mer verdier til gode formål, må vi fortsette å innovere. Vi håper at forbrukerne vil legge sin elsk også på de nye lanseringene våre. Den unike smaken til Favorito vil forhåpentligvis bidra til at den blir nettopp det som navnet tilsier – en ny familiefavoritt, sier hun. 

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

I sommer fikk flere hundre barn og unge som deltok på en av Norges største håndballturneringer, BergenCup, teste Kavlis nye smøreosttilskudd. Produktsjef Midtun forteller at dette ga masse god innsikt og positive tilbakemeldinger. 

– Vi opplevde at både barna og foreldrene deres ble veldig begeistret for smaken. For foreldre tror vi at denne lanseringen er ekstra kjærkommen fordi Favorito på brødskiven er et godt og næringsrikt måltid som barna vil elske og som de selv kan smøre etter skolen, og før fritidsaktiviteter, sier hun.

I takt med endringen i nordmenns spisevaner fra faste og store måltider til flere spisesituasjoner på farten, lanserte Kavli i 2018 en innovasjon i mellommåltidskategorien kalt Snack Pack. Snack Pack består av grove, fiberrike knekkebrød som dyppes i en myk smøreost. 

– Siden lanseringen har vi fått masse gode tilbakemeldinger fra forbrukerne på Snack Pack. I motsetning til mange ferdigsmurte mellommåltider, lar det unike dipping-formatet deg selv justere ostemengden, og knekkebrødene holder seg ekstra sprø. Nå vil vi imidlertid satse på bredere smaker enn tidligere, forteller Sandra Gjester Hoel, produktsjef i Kavli.  

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

Noen av Kavlis nyeste smøreoster på tube, PaprikaOst og MagerOst Jalapeño, har på kort tid seilet opp som favoritter i smøreostkategorien. Derfor faser Kavli i februar ut de eksisterende smakene i Snack Pack-serien, og introduserer nyhetene Snack Pack PaprikaOst og Snack Pack Mager Jalapeño i butikkhyllene. 

– Med de nye smaksvariantene treffer vi enda flere målgrupper. Snack Pack PaprikaOst er en smak for absolutt alle aldersgrupper, mens Snack Pack Mager Jalapeño er en spennende smak for de som er opptatt av å spise lett på farten, sier Hoel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.