nfk

Vil ha staten med på The Whale

Sparebank 1 meldte nylig at de går inn med penger til The Whale. – Nå må staten ta sitt ansvar og fullføre prosjektet, sier fylkesrådsleder Elin Dahlseng Eide. Det planlagte The Whale... Les mer »
Avinor

Avinor overtar Andøya lufthavn

Fra og med 1. august 2023 overføres lufthavnoperatøransvaret ved Andøya lufthavn fra Luftforsvaret til Avinor. Dette skjer etter avtale mellom Samferdselsdepartementet og Forsvarsdepartementet. Bakgrunnen for at Avinor overtar lufthavnoperatøransvaret, går tilbake til... Les mer »
nfk

FV 82 på Andøy stenges for vedlikehold

Fylkesvei 82 på strekningen Saura-Kvalnes på Andøy, blir stengt fra tirsdag 1. august kl. 07:00-21:00, frem til 11. august. Årsaken er vedlikehold, nærmere bestemt bytte av stikkrenner langs veistrekningen. Omkjøringen vil være... Les mer »
the whale

Benn Eidissen jubler for 60 millioner til The Whale – Tror staten tar resten

Styreleder Benn Eidissen i The Whale jubler over dagens nyhet om at politikerne i Andøy kommune bevilger 60 millioner ekstra fra Andøyfondet til det som Innovasjon Norge omtaler som et nytt «Reason... Les mer »
sv

LESERINNLEGG: Andøy kommune en fiskerikommune

Til ordføreren og kommunestyre i Andøy. I forbindelse med de siste dagers diskusjoner på nett og medieoppslag, tenker jeg at vi som et samlet kommunestyre bør komme med et utspill til mediene... Les mer »
sv

SV-leder fornøyd med asfalt-prioriteringene i Nordland

Nylig offentliggjorde Nordland Fylkeskommune hvilke veistrekninger som skal asfalteres. I Andøy er det to strekninger. I alt skal man asfaltere for 230 millioner i Nordland. – Det er jo litt paradoks at... Les mer »
nfk

Andøya viktig for Norge

Nylig kom nyheten om at regjeringen vil styrke arbeidet med alliert mottak på Andøya og samtidig frigi arealer til næringsvirksomhet ved flyplassen. – Det er viktig for forsvaret av Norge, og vi... Les mer »
sv

Jitse fra Andøy er delegasjonsleder til SVs landsmøte

Sosialistisk Venstreparti arrangerer i disse dager sitt 25. ordinære landsmøte. Blant delegatene som er i salen, er Jitse Buitink som er førstekandidat til kommunevalget for SV i Andøy kommune. – Fantastisk å få... Les mer »
bodøposten android

Telia bygger 5G: – Nå er det Bodø sin tur

Telias nasjonale 5G-utbygging fortsetter for fullt, og selskapet er nå i gang med den omfattende moderniseringen av mobilnettet i Bodø kommune. Det betyr høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning.... Les mer »
the whale

Ordfører Knut Nordmo går ut av styret i The Whale

Ordfører i Andøy kommune, Knut Nordmo går ut av styret i The Whale AS. Han har fra etableringen av The Whale AS i april 2018 har vært Andøy kommune sin representant i... Les mer »