Tusenvis av lyttere på Bodøposten.no sin første podcast

soundcloud

Bodøposten.no lanserte for noen dager siden vår egen podcast, podcasten er en slags nettradio der man kan høre på intervjuer av kjente og aktuelle personer i Bodø på nett. Podcasten kan man lytte til på YouTube, Soundcloud og andre plattformer tilpasset PC, Mac, nettbrett og smarttelefon.

Første intervjuobjekt var den kjente standup-komikeren Martin Soulimani fra Bodø. Og responsen på podcasten med intervjuet har vært fomidabel, etter bare noen dager har flere tusen spilt av podcasten. Redaktøren i Bodøposten.no er overrasket over responsen.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

– Dette hadde vi ikke regnet med, dette er imponerende tall med tanke på at dette er vår første podcast, sier redaktør Gunnar Andreassen.

Som en følge av de gode lyttertallene vil Bodøposten.no komme med en ny podcast om kort tid.

– Vi har allerede vært i kontakt med aktuelle intervjuobjekter, men vi oppfordrer selvsagt lesere og lyttere til å tipse oss om interessante personer i Bodø vi burde intervjuet, avslutter Gunnar Andreassen.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Om du ikke har fått med deg den første Bodøposten.no podcasten kan du høre på den her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.