TUI sender turister til Rhodos igjen

tui

Krisen er under kontroll, og Rhodos er klar til å motta flere turister. – Det er veldig hyggelig å fortelle at vi igjen kan sende gjester til Rhodos fra og med lørdag, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen.

Myndighetene på Rhodos melder at skogbrannene er under kontroll, med bare noen få gjenstående brannlommer i sørøstlige deler. Transport, vann og strømforsyninger fungerer nesten helt som normalt. TUI gjenopptar reisevirksomheten fra lørdag 29.juli. 

TUI fortsetter allikevel å følge situasjonen tett for å sikre en trygg og minneverdig ferie for gjestene våre.

Les også:  Ferie: Nord-Norge minst opptatt av bærekraft

– I første omgang sender vi reisende til de nordlige delene, hvor flesteparten av gjestene våre har kunnet nyte ferien relativt uforstyrret også under krisen. Vi ser at etterspørselen etter turer til Rhodos har tatt seg opp igjen. Det er veldig gledelig, siden lokalsamfunnet på Rhodos er helt avhengig av at turisme, sier kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen i TUI i Norge.

  • Lørdag 29/7: Oslo (2), Bergen, Stavanger og Trondheim
  • Søndag 30/7: Oslo og Kristiansand
Les også:  Hvordan velge riktig ladekabel for Nissan Leaf

For reisende som har bestilt reiser til de sørøstlige delene av Rhodos, nemlig Kiotari, Lardos, Lindos, Pefkos og Plimmiri, er reisene avlyst med avganger frem til søndag 30. juli.

Reiser til sørlige Rhodos gjenopptas neste uke. Reisende som er berørt i nær fremtid er blitt kontaktet av oss for mer informasjon og tilbys mulighet for avbestilling eller ombooking til et annet reisemål. 

Les også:  Mekling pågår: Streikefare for flyarbeiderne

– Vi forstår at turisme er en viktig inntektskilde for lokalbefolkningen. Dem som ønsker å støtte gjenoppbyggingen av områder som har blitt påvirket av skogbranner, er velkommen til å gjøre det gjennom TUI Care Foundation. Vi ser frem til å ønske våre reisende velkommen tilbake til Rhodos og tilby dem trygge og minneverdige ferieopplevelser, sier Mørk-Løwengreen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.