verisure

VIDEO: Rakett i søppelkasse førte til full fyr i butikken til Anders i Bodø

Natt til første nyttårsdag ble butikken til Anders Espolin Johnson i Bodø skadet i brann. Han mener at uten alarmsystemet fra Verisure kunne det gått enda verre. Klokken 01:28 natt til første... Les mer »
politiet

Gutt under 18 siktet for boligbranner i Bodø

Det oppstod to branner i flermannsboliger på Nordsia lørdag kveld, en gutt under 18 år er nå sikta etter brannene. Politiet knytter ham til begge brannstedene i Skivika og Løpsmarka, ifølge NRK.... Les mer »
fest alkohol

Unngå brann og skader: Ni tips for godt nyttårsvett

Nyttårsfeiringen nærmer seg med stormskritt. Nyttårsaften er for mange vinterens høydepunkt, og en sentral del av nyttårsaften er selvsagt fyrverkeri. Hvert år benytter 2 millioner nordmenn seg av muligheten til å sende... Les mer »
tak brann

Pass på: Nyttårsaften brenner det for millioner!

Sist nyttårshelg ble verdier for over 57,6 millioner kroner ødelagt i brann her i landet. Det viser bransjetall fra Finans Norge som forsikringsselskapet If har analysert. Erstatningsbeløpet er fra branner nyttårsaften og... Les mer »
frende

Jula er høytid: 1894 utrykninger til komfyrbranner i fjor

I fjor var mer enn 40 prosent av alle utrykningene til brannvesenet knyttet til komfyren. – Romjulsbesøket kan fort gå opp i røyk. – Det meste du har i panna kan ta... Les mer »
lys julen

7 av 10 vil bruke levende lys i julen

I en fersk undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 68 prosent at de tenker bruke levende lys inne i julen. – Bruk av åpen ild er den største årsaken til dødsbranner, og levende... Les mer »
musikk jul

Stor artikkelserie: Alt om julen på en plass!

Bodøposten.no har i førjulstiden publisert en rekke artikler om julen, blandt annet om julemat, julemusikk og alt mulig annet du trenger å vite om. – Vi i redaksjonen har trykket massevis av nyheter,... Les mer »
brann

Fem tips for brannsikkerhet i julen

Desember er måneden med flest boligbranner i Norge, og brannrisikoen øker i helgene og på de store festdagene. Her er sikkerhetsekspertens fem tips til hvordan du sikrer deg mot brann i julehøytiden. ... Les mer »
bolig kjøkken brann

Høysesong for brann: Slik kan du sikre deg best mulig

Desember er den måneden i året det oppstår flest branner. Mørketid, kulde og pynting til jul bidrar til den lite hyggelige statistikken. Vet du hva du gjør om du plutselig ser flammer?... Les mer »
tools

Røykvarsler og pulverapparat: – En veldig billig livsforsikring

I Norge er vi ganske flinke med brannberedskapen. Yngve Lunde i Housegard er likevel klar på at vi kan bli enda flinkere. Alle vet at røykvarslere og slukningsutstyr er helt avgjørende for... Les mer »