brannmannskap

Brann i boligbygg i Bodø: En person savnet

Nødetatene rykket natt til søndag en ut til brann i et bygg med fire boenheter i Bodø. Da politiet ankom stedet klokken 02.22 var det allerede full overtenning i boligen, opplyser VG.... Les mer »
brannmannskap

Brann i leilighetsbygg i Narvik

Nødetatene i Narvik rykker ut til leilighetsbygg på Fagernes etter melding om røykutvikling, i 12-tiden mandag. Det var branntilløp i en leilighet, men brannen er slukket. Det skal ikke være noen personskader,... Les mer »
bolig kjøkken brann

Mest redde for brann

Når nordmenn er hjemme, er brann det de frykter mest. Det viser en undersøkelse foretatt av Sector Alarm. – Bruk gjerne ledig tid til å holde brannøvelser og sjekke røykvarslere, sier sikkerhetsekspert... Les mer »
tak brann

Brann i fjøs i Beiarn

Politiet melder om en brann i et fjøs i Beiarn natt til fredag. Slukkeinnsats ble startet, men bygningen var nesten nedbrent. Politiet var på stedet og gjorde undersøkelser. Fjøset som brant skal... Les mer »
sommer natur

Fire av ti planlegger mer bruk av hytta

Koronakrisen har medført at svært mange nordmenn planlegger Norgesferie i sommer. I en fersk spørreundersøkelse svarer nær fire av ti at de planlegger mer bruk av hytta i år enn tidligere. Det... Les mer »
brann

Brann på asfaltverk i Bodø

Det brant i en tank på et asfaltverk Vikan i Bodø lørdag kveld. Tanken inneholder produktet bi-Tumen, som er et bindemiddel i asfaltproduksjonen, opplyser NRK Det skal ha lekket giftige gasser grunnet... Les mer »
bilbrann

Bilbrann på Bertnes

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til Bertnes i Bodø etter en melding om brann i kjøretøy natt til lørdag. En person i bil som skal ha kommet seg ut. Brannen ble... Les mer »
brannmannskap

40 % økning i antall brannsignaler i påsken

Ferske tall fra påsken viser en økning i antall brannsignaler på nesten 40 prosent sammenliknet med påsken i 2019. – Vi er overrasket over den markante økningen, og ber folk om ikke... Les mer »
brann

Brann i sauefjøs i Nordland: 150 sauer omkommet

Det skal ha oppstått en brann i et sauefjøs i Nesna i Nordland i 4-tiden natt til ønsdag, opplyser NRK. Brannvesenet melder at det var full overtenning i fjøset. Det skal ikke... Les mer »
tak brann

Brann i Bodø sentrum: Vitner avhørt

Politiet i Bodø rapporterer om en brann i Nordahl Griegs vei i Bodø sentrum natt til søndag. Brannen skal ha startet i andre etasje. Første etasje ble raskt evakuert, men det var... Les mer »