bolig kjøkken brann

Advarer studenter mot brannfeller

Vel 300.000 studenter ved Universiteter og Høgskoler har nylig startet studiene. Mange flytter i egen bolig for første gang, men få er vant til å tenke på egen brannsikkerhet. – Det er... Les mer »
brann

Boligbrann i Brønnøysund – Alle beboere evakuert

Nødetatene rykker ut til en melding om brann i enebolig i Syltern i Brønnøysund. Alle beboerene ble evakuert under brannen som startet natt til søndag i 24-tiden. Politiet opplyser at det har... Les mer »
brann

Brann ved Østbø i Bodø slukket

Politiet fikk en melding om brann ved Østbø på Langstranda i Bodø natt til lørdag i 4-tiden. Det viste seg å brenne i en flishaug. Brannvesenet kom raskt i gang med slukking.... Les mer »
brann hus

Brann i Garnveien i Bodø

Brannvesenet var på vei til Garnveien i Bodø etter en melding om brann i bygning som skal være en barnehage 17-tiden torsdag, ifølge NRK. Da brannvesenet kom til brannstedet kom, var det... Les mer »
øy sjøen

Brann på Sortland – En person skadet

Politiet rapporterer at nødetatene rykket ut til en brann ved en bolig på Sortland i 18-tiden tirsdag. Brannvesenet kom til stedet og slukket brannen. En person på stedet hadde pådratt seg brannskader... Les mer »
ambulansebil

Husbrannen i Mosjøen: To funnet døde

Bodøposten.no trykket tidligere nyheten om en husbrann i Mosjøen der en person var skadet og to personer var savnet. Nå er det klart at de to savnede er funnet omkommet. – To... Les mer »
tak brann

Husbrann i Mosjøen: To personer fryktes omkommet

To personer er ikke gjort rede for etter at det brant i et hus i Mosjøen sentrum i natt. En tredje person er fraktet til sykehus, opplyser NRK. – En person ble... Les mer »
finnmark troms

Vår tids kamp: Menneskelig natur mot Moder jord

Ødeleggende skogbranner som har herjet den amerikanske vestkysten, fortsatte å rase på onsdag, røyken fra de dødelige flammene spredte seg over hele landet og nådde til og med Europa. – Omfanget og størrelsen... Les mer »
brann

Brann i lager på Stokmarknes

Politiet fikk melding om røyk og åpne flammer fra et industribygg i Alkeveien på Stokmarknes i 4-tiden natt til søndag. Ambulansen kom først til brannstedet. Det skal ha vært full fyr i... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i billakkeringssenter i Bodø slukket

Takbrannen i et billakkeringssenter i Bodø mandag formiddag er under kontroll. Politiet evakuerte alle personer fra bygget og i nærheten, opplyser NRK. Siden det brant i lakk og olje anbefalte brannvesenet en... Les mer »