brann

Brann ved kirke i Vesterålen slukket

Politiet fikk melding om en brann i en bygning ved Bøvågen i Vesterålen natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Det viste seg å være full fyr i en villa ved... Les mer »
vinter sjø fiske

Hyttepåske: 15000 hytter mangler slokkeutstyr

Nordmenn strømmer til hyttene sine i påsken, men samtidig øker risikoen for brann. Hvert år skjer over tusen hyttebranner, og undersøkelser viser at 8000 hytter mangler røykvarsler, mens 15000 mangler slokkeutstyr. – Folk må... Les mer »
hytte vinter ferie

Påskeferie i leid hytte? Ta med egen røykvarsler!

Påskeferien står for døren, og mange vil i år tilbringe tid i leid hytte. Tryg Forsikring og Brannvernforeningen råder leietakere av hytte å ta ekstra forholdsregler for å redusere risikoen for brann... Les mer »
Brannvernforeningen

Frykter mange hytter uten fungerende røykvarslere

Påske betyr ferie og hytteliv for svært mange nordmenn. Rundt om i landet finnes det nær 500.000 hytter og fritidsboliger. En god del av disse blir tatt i bruk i påsken. Brannvernforeningen... Les mer »
brann

Brann i brannstasjon i Narvik

Den første meldingen om en brann i brannstasjonen i Narvik kom inn til nødetatene klokken 00.24 natt til tirsdag. Da var det kraftig røykutvikling på stedet, ifølge NTB. Brannen i brannstasjonen i... Les mer »
øy sjøen

Slipper straff etter brann på Langstranda i Bodø

En mann i 30-årene slipper straff etter en brann i søppelanlegget til Østbø på Langstranda i Bodø i november 2020, ifølge Avisa Nordland. Mannen ble etter kort tid pågrepet og siktet. Nå er... Les mer »
ambulanse

Ung kvinne døde i boligbrann i Bodø

Bodøposten.no publiserte tidligere idag onsdag nyheten om en boligbrann i Fredensborgveien 121 i Bodø sentrum. Nå er det klart at en person omkom i brannen. Det er en ung kvinne som døde... Les mer »
Foto: K. Golowacz

Brann i Fredensborgveien i Bodø

Politiet og brannvesenet melder om en brann i Bodø sentrum i 9-tiden onsdag. Det skal ifølge nødetatene være en boligbrann. Politiet og brannvesenet er på stedet. Ifølge kilder Bodøposten.no har vært i... Les mer »
brann hus

Høye strømpriser: Sterk brannøkning i desember

Høye strømpriser bidrar til nesten en dobling av branner knyttet til vedovner, peiser og skorsteiner de siste ukene. Hittil i desember har brannvesen over hele Norge hatt 214 utrykninger til skorsteinsbranner. I... Les mer »
stearinlys

Årets mest brannfarlige uke: 1 av 4 har glemt å blåse ut lys

Forlat aldri et levende lys. – Et øyeblikks uoppmerksomhet eller et blaff er alt som skal til før brannen er et faktum, sier brannekspert. Hver fjerde kvinne og hver femte mann har... Les mer »