brann

Brann i fritidsbolig på Leknes

Politiet fikk en melding om brann i en fritidsbolig På Skullbru ved Leknes. Utrykningsenhetene rykket ut til brannstedet, opplyser politiet. Brannvesenet rapporterer om åpne flammer fra fritidsboligen. Politiet kom kort tid etter... Les mer »
brann

Arrestert etter brann i Narvik

Politiet fikk melding om brann i en bolig i Narvik i 5-tiden onsdag morgen. Nødetatene rykket ut til brannstedet som viste seg å være en nedlagt barnehage. Brannvesenet fikk kontroll på brannen... Les mer »
brann

Boligbrann i Bodø – Tre personer røykskadet

Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling i en bolig i Bodø i 15-tiden søndag. Brannvesenet fikk kontroll på brannen som var i en tomannbolig. Tre beboere på stedet har pustet inn røyk,... Les mer »
bolig kjøkken brann

Frykter økning i nattmatbranner

Over 300.000 studenter ved Universiteter og Høgskoler starter i disse dager på studiene sine.  Pandemien har resultert i rekordmange studenter. Mange flytter i egen bolig for første gang, enten alene eller i... Les mer »
norsk brannvernforening

Våre tips til en brannsikker sommer

– Uansett hvor og hvordan du tilbringer sommerferien er det viktig å tenke på brannsikkerheten. Befinner du deg på campingplass, i en båt, på hytta eller ved grillen i egen hage vil... Les mer »
tryg

Tryg Forsikring advarer: Antall båtbranner øker kraftig

Antall fritidsbåtbranner første kvartal i år er nær en dobling sammenlignet med fjoråret, og dette bekymrer Tryg Forsikring. – I år er det enda flere båter med ferske båteiere til sjøs, og... Les mer »
brannmannskap

Brann i Narvik sentrum – Tre personer reddet

Det brenner i en bygård i Narvik sentrum, opplyser politiet. Nødetatene har rykket ut til stedet. Slokking og redning pågår, opplyser NRK. Det er i en bygård på Frydenlund det brenner, røykdykkere... Les mer »
brann

Brann i Ofoten slukket

Nødetatene rykket natt til lørdag i 23-tiden ut til en brann i et uthus i Bogen i Ofoten. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, opplyser NRK. Brannen etterlot en del skader... Les mer »
øy sjøen

To reddet ut av brennende hytte i Vesterålen

To personer reddet seg ut da det brøt ut brann i ei hytte i Øksnes i Vesterålen natt til onsdag i 1-tiden, ifølge NRK. Det var forbipasserende som slo alarm da de... Les mer »
bondegård

Én av tre bønder må oppgradere brannsikkerheten

De to siste årene er det registrert 600 større branner på norske gårdsbruk. De fleste branner starter i det elektriske anlegget. Mange bønder har behov for bedre brannsikkerhet. Dette kommer frem av... Les mer »