politi

Kripos etterforsker hyttebrann i Vesterålen

Politiet fikk melding kl 04.30 om brann i en hytte utenfor Risøyhamn på Andøya i Vesterålen. En mann hadde klart å ta seg ut av den brennende hytten og fikk varslet naboen,... Les mer »
øy sjøen

Hyttebrann på Andøya – Flere personer savnet

Politiet rapporterer om en brann i Risøyhamn på Andøya. Politiet fikk kl. 04.30 lørdag morgen melding om en brann i ei hytte. Nødetatene rykket ut til stedet. Hytta var nedbrent. En person... Les mer »
brann

Brann på Østbø i Bodø

Politiet rapporterer om en brann inne på Østbø i Bodø natt til fredag i 22-tiden. Det var uklart hva som brant, slukkearbeidet ble startet på brannstedet. Brannen førte til at det lå... Les mer »
politi

Bilbrann i Bodø

Politiet rapporterer om en bilbrann i trefeltsveien ved Grønnåsen tirsdag kveld i 17-tiden. Politi og brannvesen kom til stedet og gjennomførte trafikkdirigering. Politiet opplyser at det ikke skal være snakk om åpne... Les mer »
politi

Satte fyr på benk utenfor skole i Bodø

Noen ungdommer politiet vet navnet på har utført hærverk på en benk ved Rønvik skole. Deretter ble det tent opp et bål på benken. Brannvesenet slukket flammene natt til søndag i 23-tiden.... Les mer »
brann

Flere boliger i brann i Grønnåsen

Nødetatene rykket ut til en brann i en garasje i Grønnåsen i Bodø i 20-tiden torsdag kveld, nyttårsaften. Brannen spredde seg raskt til til flere boliger. Evakuering av andre nabohus vurderes fortløpende.... Les mer »
tak brann

Brann i boligkompleks på Inndyr

Politiet rapprterer om brann i et boligkompleks på Inndyr i Gildeskål natt til onsdag i 23-tiden. Nødetatene rykket ut til stedet og jobbet med evakuering av beboerne. Bygget var en seksmannsbolig, brannvesenet... Les mer »
nyttårsaften

Slik skyter du opp fyrverkeri på en sikker måte

Nyttårsfeiring forbindes ofte med oppskyting av fyrverkeri, men ikke alle vet hvordan man skal behandle eksplosivene. Ved hjelp av noen enkle råd kan oppskytingen skje under trygge omstendigheter. I 2008 ble forbudet... Les mer »
øy sjøen

Hyttebrann i Ofoten

Politiet rapporterer om en brann i en hytte på Øse, Labergsdalen i Ofoten. Brannen oppstod i 21-tiden søndag kveld. Nødetatene rykket ut til brannstedet, hytta var overtent. Ingen personer skal ha kommet... Les mer »
bolig kjøkken brann

Nesten 500 brannskader i jula

Sist jule- og nyttårshelg ble det meldt inn 471 forsikringsskader som knytter seg til branntilløp, brann eller lynnedslag i boliger og hytter. I år kan det bli færre pizzabranner på grunn av... Les mer »