MGP-skandalen: ComeOn! refunderer all innsats

konsert

Spillselskapet ComeOn! refunderer alle spill knyttet til lørdagens MGP-finale etter stemmeskandalen. – Vi betaler tilbake all innsats. Samtidig betaler vi ut gevinst til alle som har spilt på Ulrikke Brandstorp som vinner, bekrefter Martin Skuggevik Foss, oddsanalytiker i ComeOn!.

Skandalen var et faktum under lørdagen norske MGP-finale, da NRKs digitale stemmesystem kollapset mens konkurransens ti bidrag ble fremført i Trondheim Spektrum. TV-seernes stemmer ble ikke korrekt registrert og en forhåndsuttatt folkejury ble satt til å plukke ut de fire artistene som gikk til den såkalte superfinalen.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Alle forutsetninger for konkurransen ble brutt i det stemmesystemet gikk ned, og det er helt umulig for oss å si om det faktisk var de fire låtene som fikk flest stemmer som endte opp i superfinalen. Følgelig kan vi heller ikke garantere 100% at det var riktig låt som endte opp med å vinne hele finalen. Da mener vi det er helt riktig å betale tilbake all innsats som ble satt på oddsspill knyttet til hvem som vant finalen, sier Skuggevik Foss.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

NRKs digitale stemmesystem var opp igjen i løpet av superfinalen, og til slutt var det forhåndsfavoritt Ulrikke Brandstorp som vant MGP med låta «Attention».

– ComeOn! hadde i likhet med andre bookmakere Ulrikke som oddsfavoritt, og vi kommer til å utbetale premie til alle som hadde spilt på henne som vinner. At vi i tillegg velger å refundere all innsats, koster oss en hel del penger, men rett skal være rett. Vi synes bare det er fryktelig synd at alle de som elsker MGP ikke fikk registrert sine stemmer, og faktisk ikke vet om Norge sender den virkelige vinneren til Eurovision i mai, sier oddsanalytiker Martin Skuggevik Foss.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.