Tomorrow’s Outlook slipper albumet «Black Waves»

Tomorrow's Outlook

Tomorrow’s Outlook er et heavy metal band med base i Sørvika, et lite tettsted noen mil sør for Harstad. I løpet av året gir bandet ut sitt tredje album «Black Waves» på sitt eget nyoppstartede selskap, Sörvik Rock Music.

Albumet er mikset og mastret av den tyske stjerneprodusenten Sascha Paeth (Avantasia/Masters Of Ceremony).

I den anledning slipper bandet nå sin første videosingel til låten «Wait For The Sun».

«Black Waves» er et konseptalbum basert på en rekke grusomme hendelser fra den lille halvøya Gressholman og områdene rundt, i Vågsfjorden utenfor Harstad. Alt fra en svunnen tid mellom det herrens år 1748 og til utpå 1900-tallet. Historiene fortelles stort sett gjennom personene som var involvert, og bærer preg av den tids frykt og overtro som var vanlig langs kyststrøkene oppe i Nord-Norge.

Størstedelen av albumet tar for seg et brutalt dobbeltdrap på to samegutter og en rettssak som endte med at tre stykker til måtte bøte med livet. Vi får også høre om en dramatisk brann som betydde slutten for et av Nord-Norges største og travleste handelssteder.

Bandet tar selv i bruk begrepet arktisk heavy metal for å beskrive musikken, som i stor grad er inspirert av en sterk tilhørighet til landsdelen.

Bandet består av låtskrivertrioen Trond Nicolaisen (manager), Andreas Stenseth (bass) og Øystein Kvile Hanssen (gitar). Tony Johannessen (vokal), Owe Lingvall (trommer) og Valentino Francavilla (gitar) fyller resten av rollene. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.