Josh Groban slipper albumet «Harmony» og virtuell konsertserie

warner

Den verdenskjente superstjernen Josh Groban annonserte i dag at han vil gi ut et nytt album titulert «Harmony» i november.

I tillegg til nytt album vil Groban ta fans med på en virtuell konserturné i løpet av høsten med tre nye, intimkonserter filmet og livestreamet direkte til publikum.

I juni gjorde Josh sin første livestream-konsert med høy lyd- og lyskvalitet som kunne sees i 63 land. For å sparke i gang konsertserien vil Josh fremføre en konsert bestående av Broadway-favoritter 3. oktober 2020.

Les også:  Mannen bak musikken i verdenssuksessen Frost tildeles ærespris

25. november fremfører Josh en konsert for å feire det nye albumet, «Harmony», som slippes samme måned. 19. desember fremfører han sin første julekonsert noensinne.

– Å fremføre for publikum har vært en grunnstein i livet mitt så lenge og jeg savner den interaksjonen med fans. Selv om vi ikke kan samles ansikt til ansikt enda, gleder jeg meg til å dele nye opptredener og finne nye måter å møte fansen på samtidig som vi alle holder oss trygge».

Les også:  Ny undersøkelse: Kunstnerne bruker mindre tid på å skape kunst

Foto: Brian Bowen Smith

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.