Foto: Daniel DeNiazi

Tre døde etter knivdrama i Sørfold: – Familiær relasjon

Tre personer er døde og en skadet etter knivstikking i Sørfold, melder flere medier. Det er en familiær relasjon mellom de involverte, opplyser politiet. – De døde er en mann og en... Les mer »
elden

Levangen-saken henlagt: – I strid med menneskerettighetene

Riksadvokaten har opprettholdt henleggelsen av politiskytingen i Lavangen. Samtidig kommer Riksadvokaten med sterk kritikk av Troms politidistrikts håndtering av saken. – Riksadvokaten legger til grunn at Troms politidistrikt opptrådte i strid med... Les mer »
nina

Beste rypeår på over 10 år i nord

Områdene fra Salten og nordover viser økte tettheter av rype sammenliknet med i fjor. I Sør- og Midt-Norge er situasjonen den motsatte, med en betydelig nedgang fra i fjor. Rypebestanden varierer i... Les mer »
politi

Norges Politilederlag sier ja til generell bevæpning av politiet

Norges Politilederlag i Parat har levert sitt høringssvar til Justis- og beredskapsdepartementet om rapporten «Politiets bruk av makt». Der går de inn for en generell bevæpning av politiet, men under betingelse av... Les mer »
vinter sjø fiske

Dette stjeler hyttetyvene

– Hyttetyver er ikke helt som andre tyver. Lås ned din fineste vin før du drar fra hytta, råder skadeforebygger. – Jeg anbefaler hytteeiere å ta med seg eller låse ned verdisaker... Les mer »
politibil

Kvinne i Salten pågrepet med ladd hagle

En kvinne i Salten i Nordland ble pågrepet med to skytevåpen, deriblant en ladd hagle, etter en væpnet politiaksjon onsdag kveld, ifølge NRK. – Det er en dame som har fremsatt trusler... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Varetektsfengslet etter knivstikking i Svolvær

Mannen som er siktet etter knivstikkingen i Svolvær natt til lørdag, er varetektsfengslet i fire uker, opplyser Lofotposten. Han meldte seg selv for politiet, kort tid etter hendelsen. Mannen skal selv ha samtykket... Les mer »
rype

Statskog: – Gode jaktmuligheter i høst

Gode tellinger av rype og skogsfugl gir jegerne rike jaktmuligheter på Statskogs områder i høst. – For to år siden stengte vi store områder for jakt. Utviklingen viser nå at vi kan... Les mer »
statskog

Nå går startskuddet for høstens jakt

Tusenvis av jegere går nå ut på etterlengtet jakt. Fra 10. august åpnes det for jakt på rådyrbukk. Den ordinære rådyrjakta starter 25. september. Det er imidlertid åpent for jakt på rådyrbukk... Les mer »
Norges Jeger- og Fiskerforbund

Inviterer alle nye jegere med på jakt

Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakt over hele landet. Nå kan du prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt, det er tilbud til alle. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) vil... Les mer »