rype

Statskog: – Gode jaktmuligheter i høst

Gode tellinger av rype og skogsfugl gir jegerne rike jaktmuligheter på Statskogs områder i høst. – For to år siden stengte vi store områder for jakt. Utviklingen viser nå at vi kan... Les mer »
statskog

Nå går startskuddet for høstens jakt

Tusenvis av jegere går nå ut på etterlengtet jakt. Fra 10. august åpnes det for jakt på rådyrbukk. Den ordinære rådyrjakta starter 25. september. Det er imidlertid åpent for jakt på rådyrbukk... Les mer »
Norges Jeger- og Fiskerforbund

Inviterer alle nye jegere med på jakt

Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakt over hele landet. Nå kan du prøve deg på rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt, det er tilbud til alle. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) vil... Les mer »
politiet

Stort våpenbeslag i Bodø knyttes til høyreradikale miljøer

Bodøposten.no dekket igår et stort våpenbeslag i Bodø. Nå viser det seg at politiet har beslaglagt flere titall våpen og PST er inne i saken, som ifølge politiet kobler personene til høyreradikale... Les mer »
politi

Stort våpenbeslag i Bodø – Tre personer pågrepet

En mann i 30-årene fra Bodø er varetekstsfengslet etter et våpenbeslag i Bodø, opplyser NRK. Våpenbeslaget er svært omfattende med mange våpen. Mannen som oppbevarte våpnene har ikke våpentillatelse, ifølge NRK. To... Les mer »
politi

En person knivstukket i Bøstad i Lofoten

En person er knivstukket flere ganger i ryggen natt til mandag 17. mai i Bøstad på Vestvågøya i Vestvågøy kommune i Lofoten. Fornærmede er overtatt av helsevesenet og fraktet akuttmottaket. Politiet har... Les mer »
elg vinter

Søk elgjakt nå

Elgjakt til høsten? Nå kan du søke på populære jaktterreng hos Statskog. Statskog legger 1. april ut 200 tilbud om elgjakt i store deler av landet. Etterspørselen overstiger normalt tilbudet mange ganger.... Les mer »
politibil

En person knivstukket på Grønnåsen i Bodø

En person er knivstukket på Grønnåsen i Bodø. Skadeomfanget er ukjent, men personen er fraktet til Nordlandssykehuset, ifølge NRK. Politiet har kontroll på de involverte partene. Hendelsesforløpet er ukjent, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
gaupe

– Uforsvarlig nedskyting under gaupejakta

De norske gaupene er sterkt truet. Likevel skal hver femte gaupe skytes i jakta som begynnte 1. februar. Hele 82 gauper skal skytes av en bestand som totalt teller mindre enn 400... Les mer »
politi

Knivstikking i Vesterålen: En person skadet

Politiet melder i ettemiddag at det har vært en knivstikking på Bø i Vesterålen søndag kl 05.10. Knivstikkingen skal ha skjedd på en privatadresse på Bø. Gjerningsmannen er pågrepet og fornærmede ble... Les mer »