politiet

Stort våpenbeslag i Bodø knyttes til høyreradikale miljøer

Bodøposten.no dekket igår et stort våpenbeslag i Bodø. Nå viser det seg at politiet har beslaglagt flere titall våpen og PST er inne i saken, som ifølge politiet kobler personene til høyreradikale... Les mer »
politi

Stort våpenbeslag i Bodø – Tre personer pågrepet

En mann i 30-årene fra Bodø er varetekstsfengslet etter et våpenbeslag i Bodø, opplyser NRK. Våpenbeslaget er svært omfattende med mange våpen. Mannen som oppbevarte våpnene har ikke våpentillatelse, ifølge NRK. To... Les mer »
politi

En person knivstukket i Bøstad i Lofoten

En person er knivstukket flere ganger i ryggen natt til mandag 17. mai i Bøstad på Vestvågøya i Vestvågøy kommune i Lofoten. Fornærmede er overtatt av helsevesenet og fraktet akuttmottaket. Politiet har... Les mer »
elg vinter

Søk elgjakt nå

Elgjakt til høsten? Nå kan du søke på populære jaktterreng hos Statskog. Statskog legger 1. april ut 200 tilbud om elgjakt i store deler av landet. Etterspørselen overstiger normalt tilbudet mange ganger.... Les mer »
politibil

En person knivstukket på Grønnåsen i Bodø

En person er knivstukket på Grønnåsen i Bodø. Skadeomfanget er ukjent, men personen er fraktet til Nordlandssykehuset, ifølge NRK. Politiet har kontroll på de involverte partene. Hendelsesforløpet er ukjent, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
gaupe

– Uforsvarlig nedskyting under gaupejakta

De norske gaupene er sterkt truet. Likevel skal hver femte gaupe skytes i jakta som begynnte 1. februar. Hele 82 gauper skal skytes av en bestand som totalt teller mindre enn 400... Les mer »
politi

Knivstikking i Vesterålen: En person skadet

Politiet melder i ettemiddag at det har vært en knivstikking på Bø i Vesterålen søndag kl 05.10. Knivstikkingen skal ha skjedd på en privatadresse på Bø. Gjerningsmannen er pågrepet og fornærmede ble... Les mer »
nrk

Brennpunkt: Muldvarpen – Nord-Korea avslørt

NRK har i dag publisert dokumentaren om den uføretrygdede kokken Ulrich Larsen som infiltrerer en venneforening for Nord-Korea. Det ble starten på en ti år lang operasjon, der han til slutt avslørte... Les mer »
politi

Knivdama på Sortland – En person pågrepet

Politiet fikk en melding om en utagerende person som har truet sin kollega med kniv ved Eidsfjord på Sortland. Bevæpnet politi rykket ut til stedet i 13-tiden onsdag. Politiet har nå kontroll... Les mer »
politi

Politi skadet og skudd løsnet i Sandnessjøen

En politibetjent ble skadet i en arm og to kjøretøy fikk skader natt til mandag, etter at en mann i Sandnessjøen forsøkte å kjøre ned både helsepersonell og politi, opplyser politiet i... Les mer »