Datingapp lanserer videodating

apple

Mer enn noen gang før har denne krisen vist hvor viktig datingapper er for å opprettholde sosiale bånd. I denne situasjonen hvor vi må være forsiktige, bør disse appene tilby en rekke funksjoner slik at single kan bli bedre kjent på nett.

Denne konstateringen har fått happn, en av de største innen datingapper, til å lansere sin egen funksjonalitet for videoanrop. Allerede i juni kan brukerne som har Crushet, ha en første videodate i appen. Denne funksjonen er gratis i 5 minutter per videoanrop.

– Som datingapp, er vår oppgave å sette brukerne våre i forbindelse med hverandre og gi dem mulighet til å bli best mulig kjent. Denne bli-kjent-fasen var ekstra viktig i løpet av nedstengningen, da det ikke var mulig å treffes i det virkelige liv. Vi har sett at brukerne våre anstrengte seg enda mer for å treffes virtuelt, spesielt med oppblomstringen av første date på video! Det er utrolig positivt å se at behovet for treff fortsatt er der til tross for den sanitære krisen, og med denne videoanropsfunksjonen ønsker vi å imøtekomme dette behovet. Videodaten er ikke et mål i seg selv, men en ny mulig fase for å bli bedre kjent med hverandre før “den virkelige daten” forklarer Julie Prieur, produktsjef hos happn.

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

happn har spurt brukerne om hvordan de forestiller seg sin første videodate, og når det gjelder spørsmålet om antrekk eller makeup, satser 64 prosent av dem på å være naturlig. Ifølge det store flertallet er det altså ikke nødvendig å overdrive for å sjarmere den andre! 35 prosent oppgir at de kler seg opp.

Den første videodaten gir også brukerne mulighet til å snakke mer sammen før det første virkelige møtet: Hos happn foretrekker tre av fire av brukere lange samtaler på det første videomøtet. Det gir mulighet til å utdype samtalen og se det lille ekstra hos den andre.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

Når det gjelder disse detaljene hos den andre som tiltrekker oppmerksomheten under videodaten, nevner 47 prosent smilet og 13 prosent blikket. Men 36 prosent av brukerne mener at på video er det mulig å se dette lille udefinerbare hos den andre, det som gjør hele forskjellen, en forskjell som ikke oppfattes på vanlige profilbilder. Dette er et annet ekstrapoeng ved video.

I tillegg til dagens situasjon som oppfordrer brukerne til å være ansvarlige, har denne funksjonen mange andre fordeler: På videodate er det ikke nødvendig å bli enige om hvor man skal treffes, noe som gjør det hele enklere! Du behøver ikke bruke tid på transport heller! 91 prosent av brukerne oppgir at hjemmet er det beste stedet for den første videodaten, 5 prosent foretrekker parken «sittende i gresset», mens 2 prosent foretrekker å gå en tur «for ikke å stresse».

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

Den første daten er også den perfekte anledning til å lage til noe spesielt hjemme hos seg selv: 54 prosent av happnerne foretrekker «happy hour» hvor de avstandsskåler med Crush-en, mens 24 prosent liker å se en god film sammen, på avstand.

Denne krisen har økt bevisstheten om hvor viktig det er med sosiale bånd, kjærlighet og behovet for å ha kontakt med andre. I påvente av å kunne treffes ansikt til ansikt på en utekafé, er det fremdeles mulig å Crushe på happn, og å møtes på en videodate før møtet i det virkelige liv.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.