sas eurobonus fly

SAS innfører forebyggende tiltak i tilfelle pilotstreik

SAS har mottatt et streikevarsel fra pilotenes fagforeninger i Danmark, Norge og Sverige. Mekling pågår, men hvis det ikke oppnås enighet mellom partene innen 29. Juni 2022, vil piloternes fagforeninger streike. SAS... Les mer »
fellesforbundet

Avverget streik for flyarbeiderne

Fellesforbundet avverget streik på overtid og sikrer lønnsløft for flyarbeiderne. 3,5 timer på overtid kom Fellesforbundet og NHO Luftfart natt til tirsdag til enighet i meklingen på Flyoverenskomsten.  Dermed blir det ikke streik... Les mer »
tog

Fare for togstans på Ofotbanen – Kan bli streik

Personell som sikrer beredskapen på jernbanenettet kan bli tatt ut i streik. Det kan ramme all togtrafikk i tilknytning til Oslo, samt Ofotbanen i nord. Passasjerer bør sjekke togselskapenes reiseplanleggere for å... Les mer »
fly reise ferie

SAS-pilotene leverer plassoppsigelse og varsler om streikefare

Pilotene møtes med krav på 30% nedgang på allerede konkurransedyktige vilkår, samtidig som at jobbene deres flyttes ut i bemanningsbyråer. SAS-ledelsen har brukt pandemien til å si opp nesten halvparten av pilotene... Les mer »
kalkulator

Enighet i kommuneoppgjøret – Lærerne går ut i streik

Det er enighet i lønnsoppgjøret i kommunesektoren. – Vi mener dette er et rettferdig og godt lønnsoppgjør for hele laget, sier Mette Nord. Den krevende meklingen i kommuneoppgjøret ble avsluttet tirsdag klokka 13.20, over 13 timer på... Les mer »
bodø kommune

Ingen streik i Bodø kommune

Det er oppnådd enighet i meklingen mellom KS og de fleste arbeidstakerorganisasjonene i lønnsoppgjøret for kommunene. Det betyr at streiken i kommunal sektor er unngått. Unio er derimot delt, og Utdanningsforbundet sier... Les mer »
delta

Delta varsler streik i Bodø kommune fra 24. mai

Hvis ikke partene i kommuneoppgjøret kommer til enighet hos Riksmekleren, blir det streik i Bodø kommune. Delta tar ut medlemmer i Bodø og seks andre større bykommuner ved en eventuell streik. –... Les mer »
EL og IT Forbundet

Her kan det bli streik i Nordland

Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut først i streik dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken. I Nordland er det 421 ansatte ved 11 bedrifter som er inkludert... Les mer »
passasjer

Reell streikefare i bussbransjen

Mekling startet torsdag 5. mai kl. 10.00. Blir ikke partene enige er bussjåførene i streik fra lørdag morgen. Yrkestrafikkforbundet representerer 6.000 av de i overkant av 12.000 organiserte bussjåførene som etter hvert... Les mer »
virke

Streik avverget i handels- og tjenestenæringen

Over 11 timer på overtid kom partene til enighet hos Riksmekleren lørdag formiddag. Oppgjøret er innenfor frontfagsrammen, noe som var viktig for Virke. – Det viktigste for Virke har vært å sikre... Les mer »