Foto: Maria Sand

Streiken ga medlemsboom: Over én million LO medlemmer

LO har passert en milepæl. Streiken det historiske lønnsoppgjøret har gjort at medlemmene har rent inn. – Først av alt vil jeg takke de tillitsvalgte og forbundene som er hovedårsaken til at... Les mer »
ys

Storstreiken over: Enighet mellom partene

YS og NHO er enige om lønnsoppgjøret, og streiken er avsluttet. Alle YS-medlemmer får 7,5 kroner i timen, de lavtlønte får 11,5 eller 10,5 kroner, avhengig av om de har lokal forhandlingsrett... Les mer »
ferge

Slik påvirker streiken fergetrafikken i Nordland

Flere fergeruter rammes av storstreiken i LO. Disse fylkeskommunale sambandene i Nordland er nå berørt av streiken: Rute 18-171 Søvik–Herøy, B-fergen innstilt, mens A-fergen går som normalt.  Rute 18-335 Levang–Nesna, innstilt i... Les mer »
Torghatten Nord

Disse ferjene i Nordland blir rammet av streiken

Det er endringer på noen av rutene til Torghattens selskaper Torghatten Nord, Torghatten Midt og Bastø-Fosen. For detaljer rundt hvilke avganger som blir berørt oppfordrer vi reisende til å følge med på... Les mer »
Foto: Maria Sand

LO streiker: – Ikke gjennomslag for økt kjøpekraft

– LO krevde økt kjøpekraft for alle sine medlemmer og et løft for de lavlønte. NHO har valgt å avvise våre krav, og sender dermed landet ut i streik, sier LO-leder Peggy... Les mer »
ys

Storstreiken: Nytt streikeuttak i YS

Søndag morgen varslet YS om at en ny pulje medlemmer tas ut i en eventuell streik. Dette vil i så fall kunne føre til at blant annet Remas butikker ikke får påfyll... Les mer »
streik

LO forbereder streik fra søndag

Det kan bli storstreik fra søndag 16. april, om ikke LO og NHO blir enige i mekling, oppluser LO i en pressemelding. Dersom partene i årets lønnsoppgjør ikke blir enige innen midnatt... Les mer »
bedrift lønn avtale

LO bryter lønnsforhandlingene med NHO

– Det var ikke mulig å få framdrift i forhandlingene. Derfor må vi nå be riksmekleren om hjelp, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik. Etter fire dager med lønnsforhandlinger, brøt LO med NHO... Les mer »
fagforbundet

Barnehagestreiken er over

Streiken i PBL-barnehagene er over. Partene kom til enighet om pensjon hos Riksmekleren onsdag morgen. De ansatte er tilbake på jobb i morgen, torsdag. – Vi er fornøyde med å ha fått... Les mer »
delta

500 nye ut i barnehagestreik fra mandag

Fagforbundet og Utdanningsforbundet tar ut over 500 nye medlemmer i streik fra 14. november. Da vil det totalt være over 3600 barnehageansatte ute i streik. – Dette er en kamp vi må... Les mer »