fagforbundet

Barnehagestreiken er over

Streiken i PBL-barnehagene er over. Partene kom til enighet om pensjon hos Riksmekleren onsdag morgen. De ansatte er tilbake på jobb i morgen, torsdag. – Vi er fornøyde med å ha fått... Les mer »
delta

500 nye ut i barnehagestreik fra mandag

Fagforbundet og Utdanningsforbundet tar ut over 500 nye medlemmer i streik fra 14. november. Da vil det totalt være over 3600 barnehageansatte ute i streik. – Dette er en kamp vi må... Les mer »
fagforbundet

Ny opptrapping i barnehagestreiken i Bodø

414 nye medlemmer av Fagforbundet i PBL-barnehagene går ut i streik fra onsdag 9. november. Uttakene gjelder 53 nye barnehager i Bodø, Bergen, Askøy og Karmøy. – Vi vet at streiken rammer... Les mer »
fagforbundet

Ny opptrapping av barnehagestreiken

Om lag 2400 ansatte vil være i streik i PBL-barnehagene fra onsdag 2. november etter at Fagforbundet trapper opp streiken med ytterligere 97 medlemmer fra onsdag neste uke. – Vi trapper opp... Les mer »
skole

Skal kompensere elever i Bodø for tapt læring

Bodø kommune setter i gang med kompenserende tiltak i Bodø-skolen etter lærerstreiken. Nå trenger skolene hjelp av pensjonerte eller lærere under utdanning. – Er du en pensjonert lærer eller en lærerstudent som... Les mer »
utdanning

Skolestreiken over: – Nå må vi se framover og utvikle skolen sammen

– Det er svært synd at partene ikke klarte å bli enige om en løsning og at det må tvungen lønnsnemnd til. Men vi er svært glade for at 150.000 barn og... Les mer »
nfk

Lærerstreiken: Mobbeombudet i Nordland bekymret for elevenes psykiske helse

Mobbeombud Lasse Knutsen sier at han mottar flere meldinger fra foreldre til barn som sier at det nå er veldig vanskelig. Stadig flere foreldre tar kontakt på vegne av sitt eget barn... Les mer »
skole universitet

Enda flere lærere i streik i Bodø

Bodøposten.no har tidligere publisert nyheten om at lærere i Bodø var tatt ut i streik ved flere skoler, og senere at streiken ble utvidet med flere lærere. Nå utvides streiken igjen. Bodø... Les mer »
Handel og Kontor i Norge

Handel og Kontor: Fare for storstreik

HK Norge og NHO Service og Handel møtes hos Riksmekleren. Natt til onsdag går fristen ut for å bli enige. LO forbundet HK Norge og arbeidsgiverorganisasjonen NHO Service og Handel startet mekling... Les mer »
utdanning

Halvparten av lærerne i Bodø i streik!

Bodø kommune har mottatt varsel om ny opptrapping av den pågående streiken i skolesektoren, fra og med tirsdag 13. september. Da vil cirka halvparten av lærerne i Bodø-skolen være i streik, ifølge... Les mer »