nordvik

Går sammen om tungberging i Salten

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS på Fauske. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy og Steigen, samt Bodø og... Les mer »
politi

Gjenåpner politikontoret i Steigen

Regjeringen gjenåpner ni tjenestesteder i 2023 med nye politistillinger. Kontorene ble lagt ned av forrige regjering, opplyser Document. – Mange kommuner har sendt oss innspill om at avstanden til politiet har blitt... Les mer »
nho

LESERINNLEGG: Dra hodet ut av Oslo-bobla, Vedum!

Ærlig talt, Vedum. Nu må du dra hodet ut av Oslo-bobla. Om så bare for et øyeblikk, hvis det skulle bli for ubehagelig i lengden. Her, utenfor bobla, finnes det en virkelighet... Les mer »
nfk

LESERINNLEGG: Pengebruk i Nordland i en usikker tid

Fylkesrådet er i gang med arbeidet med å sy sammen neste års budsjett og økonomiplan. I en usikker tid må vi forvente strammere økonomi i årene som kommer. Av: Svein Eggesvik, fylkesrådet i Nordland,... Les mer »
ambulanse

Fire døde etter trafikkulykke i Steigentunnelen

Fire personer er døde etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland. To er fløyet til sykehus med skader, opplyser VG. Politiet fikk melding om trafikkulykken i 16-tiden søndag. En traktor med henger... Les mer »
Kulturminnefondet

Kulturminnefondet støtter vei og bru i Bjørsvika i Steigen

Kulturminnefondet har bevilget kr. 250.000 til vei og bru i Bjørsvika i Steigen kommune. Tilskuddet gis til istandsetting og skjøtsel av 3,8 km veg og bru.  Bjørsvika er et kulturmiljø som står... Les mer »
nfk

Alternativ opplæring skal sikre gjennomføring i Nordland

– Fylkesrådet sin visjon er at ALLE skal gjennomføre videregående opplæring og få en kompetanse. For å nå dette målet og unngå utenforskap vil vi også i fremtiden prioritere alternative utdanningsløp for de... Les mer »
steigan.no

Avisa Nordland og VG får kritikk

Nettavisen Steigan.no ble nylig oppringt av journalist Marte Fredly-Steen i Avisa Nordland. Hun sa at avisa skulle kjøre den samme saken fra Faktisk.no som også VG har kjørt om at steigan.no angivelig sprer «russisk... Les mer »
hurtigruten

Stjernekokker fra Lofoten med når Hurtigruten lager mat

Kortreist mat fra små produsenter langs kysten er en viktig del av opplevelsen om bord Hurtigruten. Nå skal to av Norges mest spennende kokker gi gjestene nye matopplevelser basert på samme filosofi.... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »