ambulanse

Fire døde etter trafikkulykke i Steigentunnelen

Fire personer er døde etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland. To er fløyet til sykehus med skader, opplyser VG. Politiet fikk melding om trafikkulykken i 16-tiden søndag. En traktor med henger... Les mer »
Kulturminnefondet

Kulturminnefondet støtter vei og bru i Bjørsvika i Steigen

Kulturminnefondet har bevilget kr. 250.000 til vei og bru i Bjørsvika i Steigen kommune. Tilskuddet gis til istandsetting og skjøtsel av 3,8 km veg og bru.  Bjørsvika er et kulturmiljø som står... Les mer »
nfk

Alternativ opplæring skal sikre gjennomføring i Nordland

– Fylkesrådet sin visjon er at ALLE skal gjennomføre videregående opplæring og få en kompetanse. For å nå dette målet og unngå utenforskap vil vi også i fremtiden prioritere alternative utdanningsløp for de... Les mer »
steigan.no

Avisa Nordland og VG får kritikk

Nettavisen Steigan.no ble nylig oppringt av journalist Marte Fredly-Steen i Avisa Nordland. Hun sa at avisa skulle kjøre den samme saken fra Faktisk.no som også VG har kjørt om at steigan.no angivelig sprer «russisk... Les mer »
hurtigruten

Stjernekokker fra Lofoten med når Hurtigruten lager mat

Kortreist mat fra små produsenter langs kysten er en viktig del av opplevelsen om bord Hurtigruten. Nå skal to av Norges mest spennende kokker gi gjestene nye matopplevelser basert på samme filosofi.... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulanse-krise i Steigen

Flere ansatte i ambulansetjenesten i Steigen har i den siste tiden sagt opp i protest over uforsvarlig drift, nå har nok en ansatt sagt opp. Det betyr at det bare er 2,5... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatministeren til Steigen i Nordland

Fredag reiser fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen til Steigen kommune i Nordland. Han besøker blandt annet matprodusenten Cermaq, verftet Moen og møter lokale lærlinger. – Norge er en internasjonal tungvekter i... Les mer »
politi

Leteaksjon etter eldre mann i Steigen

Politiet har igangsatt en leteaksjon etter en eldre mann, som sist er sett fredag i Nordold/Lakså i Steigen. Politiet har kalt ut frivillige letemannskaper, hundepatrulje er på vei, samt redningshelikopter fra Bodø. Les mer »
sv

– Bodø SV vil at boliger skal være noe man bor i, ikke man spekulerer i

Landsmøtet i SV ble avholdt i helga, stemningen var god etter ny god måling for partiet i fylket. Nordlands delegasjon var samlet Bodø, på Thon Hotell. Haldis Andersen fra Bodø (lokallagsleder) var... Les mer »