Foto: Daniel DeNiazi

Ambulansesaken i Steigen løser seg i dag

Nordlandssykehuset snur og vil beholde stasjonsvakt for de ambulanseansatte i Steigen, opplyser NRK. Før dagens styremøte anbefaler adm. direktør Paul Martin Strand en løsning som betyr at de som jobber på ambulansene... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Ambulanse-krise i Steigen

Flere ansatte i ambulansetjenesten i Steigen har i den siste tiden sagt opp i protest over uforsvarlig drift, nå har nok en ansatt sagt opp. Det betyr at det bare er 2,5... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatministeren til Steigen i Nordland

Fredag reiser fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen til Steigen kommune i Nordland. Han besøker blandt annet matprodusenten Cermaq, verftet Moen og møter lokale lærlinger. – Norge er en internasjonal tungvekter i... Les mer »
politi

Leteaksjon etter eldre mann i Steigen

Politiet har igangsatt en leteaksjon etter en eldre mann, som sist er sett fredag i Nordold/Lakså i Steigen. Politiet har kalt ut frivillige letemannskaper, hundepatrulje er på vei, samt redningshelikopter fra Bodø. Les mer »
sv

– Bodø SV vil at boliger skal være noe man bor i, ikke man spekulerer i

Landsmøtet i SV ble avholdt i helga, stemningen var god etter ny god måling for partiet i fylket. Nordlands delegasjon var samlet Bodø, på Thon Hotell. Haldis Andersen fra Bodø (lokallagsleder) var... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke på Steigenveien – En person skadet

En enslig bil har kjørt av veien på Steigenveien (FV 835) ved Silneset klokken 6.30 tirsdag. Det skal ha vært en person i bilen. Bilføreren får tilsyn av helsepersonell og blir fraktet... Les mer »
hund

Veterinærvakt for Nord-Salten i oktober på plass

Steigen kommune melder om at veterinærvakta utenom ordinær arbeidstid (fra 16.00 – 08.00) for oktober vil være dekt opp alle dager. Det jobbes fortsatt intens både med kortsiktige og langsiktige løsninger, opplyser... Les mer »
covid 19 virus

Ingen nye smittetilfeller i Steigen

Etter ferieavviklingen og skoleoppstart er fortsatt ikke påvist nye smittetilfeller i Steigen. Legekontoret tester ukentlig 1 % av befolkningen og har god testkapasitet, opplyser Steigen kommune. Alle typer spørsmål om korona kan... Les mer »
cappelen damm

Lanserer ny bok om Tysfjord-skandalen i Bodø

Etter den store overgrepssaken i Tysfjord er det et spørsmål mange stiller seg: «Hvordan kunne dette skje? Og hvordan kunne skepsisen til storsamfunnet gå i arv i generasjoner?» Nå er Anne-Britt Harsem aktuell... Les mer »