Påsken er rett rundt hjørnet, våren er i anmarsj og grillen smyger seg sakte, men sikkert ut av sitt vinterhi. På varme vår- og sommerdager er det mange som benytter seg av... Les mer »
Scandic utvider satsingen på veganske og grønne alternativer på sine frokostbufféer. Denne uken markeres «den nasjonale frokostdagen» 13. april på Scandic-hoteller over hele landet. Da står grønt i fokus. – Scandic skal... Les mer »
Avtroppende styreleder i TINE, Trond Reierstad, mener melkeprodusentene og selskapet står foran noen krevende år. – Befolkningsveksten er halvert, veksten i osteforbruket har stanset opp – samtidig som importen øker. Det betyr... Les mer »
Klar, ferdig, skrell: 35 millioner påskeklementiner og påskeappelsiner. Over halvparten av disse er påskeklementiner. Selv om appelsin holder stand som nordmenns favorittsitrus, har den fått konkurranse. Også i påsken. – Likevel ser det... Les mer »
Prisene på mat og alkoholfrie drikkevarer sank med 0,9 prosent i mars 2019, ifølge tall fra SSB. Dette bryter med trenden om at matvareprisene øker i mars når påsken er i april.... Les mer »
Selvær er et lite fiskevær i Træna kommune i Nordland, Selvær er også stedet der Selværølet skal lanseres fredag 26. april kl. 15.00. Brødrene Selvær skal være de tre første til å... Les mer »
Årets første hestehov har blomstret, og snart skal vi i gang med dugnad og forberedelser til 17. mai. På nasjonaldagen opplever mange at bunaden skal på samtidig som bordet skal dekkes. Etter... Les mer »
Det norske folk har stemt frem Tines 200 000 kyr, 10 000 bønder og 4 500 ansatte til Norges mest bærekraftige selskap i den landsomfattende Sustainable Brand Index-undersøkelsen. TINE lever av naturen og er helt avhengig... Les mer »
I løpet av 2019 faser Clas Ohlson ut salget av engangsgriller. I stedet satser de på smarte bærbare griller. Initiativet er en del av selskapets bærekraftsagenda, hvor produkter med negativ miljøpåvirkning skal... Les mer »
– Jeg vil si at jeg kjenner på både ærefrykt og alvor, sier kokk Ole Martin Alfsen. Han er en av nykommerne i Spesialitet-fagjuryen. De lukter, smaker, vurderer og godkjenner produkter som... Les mer »