Clas Ohlson slutter med engangsgriller – Satser på smarte bærbare griller

chlas ohlson

I løpet av 2019 faser Clas Ohlson ut salget av engangsgriller. I stedet satser de på smarte bærbare griller. Initiativet er en del av selskapets bærekraftsagenda, hvor produkter med negativ miljøpåvirkning skal fases ut.

– Engangsgrill er et produkt som forsøpler naturen, fordi det dessverre ofte ikke blir håndtert og sortert riktig. Det er heller ikke et ressurseffektive produkt. Derfor har vi besluttet å fase ut engangsgriller fra vårt sortiment. Vårt fokus i fremtiden vil være smarte bærbare alternativer, sier Lene Oen, Commersial Manager i Clas Ohlson Norge.

Les også:  Nå kan flere foretak søke om tilskudd fra kompensasjonsordningen

Clas Ohlsons har et mål om at 25 prosent av selskapets totale salg skal komme fra produkter som gir en mer bærekraftig livsstil i løpet av 2020. 

– Dette betyr at selskapet aktivt og kontinuerlig tar inn produkter som er mer ressurseffektive og mer miljøvennlige enn sammenlignbare produkter i segmentet, samtidig som de fjerner mindre gode alternativer fra sortimentet, for eksempel engangsgrill, sier Lene Oen.

Les også:  Rettene som passer perfekt til 17. mai-frokosten

I mars meddelte Clas Ohlson at selskapet i løpet av 2019 skal fase ut engangsprodukter av plast fra sortimentet.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.