Nordvik kjøper opp i Mosjøen og Mo i Rana

nordvik gruppen

Nordvik Gruppen kjøper bilforhandlerne Kåre Nervik Bilforretning AS i Mosjøen og Hemnes Bil AS i Mo i Rana. I mars 2019 ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge.

Målet med intensjonsavtalen er å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord, hvor Bertel O. Steen representerer 7 ulike person- og varebilmerker: Mercedes-Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS og Smart. Nå overtar Nordvik Gruppen bilforhandlerne Kåre Nervik Bilforretning AS og Hemnes Bil AS som tilbyr Mercedes-Benz og Peugeot på Helgeland.

Les også:  Her kan det bli streik i Nordland

Tror på Helgeland
– Nordvik Gruppen har vært representert med Toyota på Helgeland siden 2001 og ønsker med dette å styrke vår posisjon i framtidens bilmarked. Nå satser vi ytterligere og har stor tro på videre utvikling i regionen, sier konsernleder Thor Allan Nordvik i Nordvik Gruppen.

Konsernet har hovedkontor i Bodø, og består fra før av 20 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nordvik Gruppen ble etablert i 1960 og er en solid aktør med lang historie og tradisjon og en sterk lokal tilstedeværelse. På Helgeland har Nordvik Gruppen bilverkstedene Nordvik på Bjerka og Brønnøy Bilskade, samt Toyota forhandlerne Nordvik i Brønnøysund, Mosjøen og Mo i Rana.

Les også:  Vegarbeid på Arnøyene

– Det viktigste for oss er å legge til rette for at forhandlerne våre driftes godt lokalt. Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere, sier Thor Allan Nordvik.

I 2018 hadde Hemnes Bil AS 18 medarbeidere og en omsetning på 52 millioner kroner, mens Kåre Nervik Bilforretning AS hadde 9 medarbeidere og en omsetning på 30 millioner kroner. Nordvik Gruppen har i dag 250 medarbeidere og en omsetning på omlag 800 millioner kroner.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.