Staut slipper albumet «Lett å vera kødd»

indianer

Det har utrolig nok gått over fire og et halvt år siden Staut slapp det kritikerroste albumet «Makalaus». Etter en rekke sterke singler og en kort EP kan de nå endelig røpe at et et nytt album vei. Fullengderen «lett å vera kødd» ser dagens lys allerede den 18. august.

Bandet holder foreløpig kortene tett til brystet, men kan kort fortelle at temaet denne gangen gangen er mannen – og hans søken etter en rød tråd i tilværelsen.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Vi tar en runde gjennom livet og banker på hos mannen både når alt går fint og når han helst fil henge i fred. Jegeren, håndverkeren, villmannen, nostalgikeren, den nyvoksne, den forelskede og han som gikk på en smell. Alle er med og vi vet godt hvem de er, forteller Ørnuld Juvkam Dyve, som igjen har stått for både tekst og musikk.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Blant gjestene på albumet finner vi Geir Sundstøl (gitarer og pedalsteel), Karl Seglem (saksofon), og ikke minst: Sølvguttene.

Alf Mange Hillestad har vært produsent og Grammofon er som alltid utgiver.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.