Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

tiktok iphone

TikToks innsats for å motvirke og identifisere AI-generert innhold i appen fortsetter. I samarbeid med flere ledende aktører i bransjen tar de nå ytterligere skritt for å merke og legitimere innhold, samtidig som de beskytter brukerne mot desinformasjon og skadelig innhold.

I partnerskap med Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA) blir TikTok den første plattformen som implementerer verktøyet Content Credentials.

TikTok kan nå automatisk oppdage AI-generert innhold (AIGC) når det lastes opp fra visse andre plattformer. I samarbeid med Coalition for Content Provenance and Authenticity (C2PA) blir de den første videodelingsplattformen som implementerer C2PAs teknologi for å kunne legitimere innhold.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

TikTok lanserer dermed verktøyet Content Credentials som knytter «metadata» til innholdet, noe som kan brukes til å umiddelbart gjenkjenne og merke AIGC.

Les hele saken her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.