Ingrid (24) tapte finale, men vant sommerjobb

af gruppen

Ingrid Rennan fra NTNU kom til finalen i AF-kollektivet, men der ble laget slått av gjengen fra OsloMet. Men likevel landet hun relevant sommerjobb i selskapet.

Ingrid Rennan er ferdig med fjerdeåret på master i Energi og miljø ved NTNU i Trondheim. I fjor høst ble hun med i AF Gruppens studentkonkurranse AF-kollektivet, hvor førstepremien er et års gratis bolig i kollektiv. 

Bittert tap 
Etter å ha gjort det bra i innledende runder, og i en mer omfattende semifinale, var 24-åringen en av 33 studenter som fikk være med på finale i Trysil.

Les også:  Forventer økt satsing på digital sikkerhet og utdanning

Gjennom en hel helg, som også besto av skikjøring og sosial hygge, måtte lagene fra NTNU, OsloMet og Høgskulen på Vestlandet løse tøffe samfunnsoppgaver.

– Det var skikkelig gjennomført, og en veldig fin mulighet til å bli kjent med AF Gruppen, sier Ingrid, som opprinnelig kommer fra Gjøvik.

På søndagen ble det klart at det var laget fra OsloMet som vant finalen, og at AF-Kollektivet blir lokalisert i hovedstaden det kommende studieåret.

Les også:  Utdanningsdirektoratet: Elever skal få mulighet til annullering

Ingrid sier at det var litt bitter stemning under den påfølgende lunsjen, men at det gikk fort over. Og for 24-åringen endte det godt likevel. Hun ble i etterkant oppringt og tilbudt jobb, etter å ha gitt et godt inntrykk etter helgen i Trysil. 

Får brukt kunnskapen 
Hun jobber i AF-selskapet Energi og Miljøteknikk, og er glad for å kunne bruke mye kunnskap fra studiene i jobben.

Les også:  Kystrederiene tar ansvar: Nulltoleranse for trakassering i maritim sektor

– Det er supert å ha sommerjobb her, og se at kunnskapen jeg har fått er relevant.

Hun utelukker ikke at hun vil søke på fast jobb i selskapet når sivilingeniørtittelen er i boks.

– Det har så langt vært en veldig fin opplevelse å være i AF. Nå håper jeg bare at andre studenter fra NTNU tar ansvar og får flyttet kollektivet dit neste år!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.