Ingrid (24) tapte finale, men vant sommerjobb

af gruppen

Ingrid Rennan fra NTNU kom til finalen i AF-kollektivet, men der ble laget slått av gjengen fra OsloMet. Men likevel landet hun relevant sommerjobb i selskapet.

Ingrid Rennan er ferdig med fjerdeåret på master i Energi og miljø ved NTNU i Trondheim. I fjor høst ble hun med i AF Gruppens studentkonkurranse AF-kollektivet, hvor førstepremien er et års gratis bolig i kollektiv. 

Bittert tap 
Etter å ha gjort det bra i innledende runder, og i en mer omfattende semifinale, var 24-åringen en av 33 studenter som fikk være med på finale i Trysil.

Gjennom en hel helg, som også besto av skikjøring og sosial hygge, måtte lagene fra NTNU, OsloMet og Høgskulen på Vestlandet løse tøffe samfunnsoppgaver.

– Det var skikkelig gjennomført, og en veldig fin mulighet til å bli kjent med AF Gruppen, sier Ingrid, som opprinnelig kommer fra Gjøvik.

På søndagen ble det klart at det var laget fra OsloMet som vant finalen, og at AF-Kollektivet blir lokalisert i hovedstaden det kommende studieåret.

Ingrid sier at det var litt bitter stemning under den påfølgende lunsjen, men at det gikk fort over. Og for 24-åringen endte det godt likevel. Hun ble i etterkant oppringt og tilbudt jobb, etter å ha gitt et godt inntrykk etter helgen i Trysil. 

Får brukt kunnskapen 
Hun jobber i AF-selskapet Energi og Miljøteknikk, og er glad for å kunne bruke mye kunnskap fra studiene i jobben.

– Det er supert å ha sommerjobb her, og se at kunnskapen jeg har fått er relevant.

Hun utelukker ikke at hun vil søke på fast jobb i selskapet når sivilingeniørtittelen er i boks.

– Det har så langt vært en veldig fin opplevelse å være i AF. Nå håper jeg bare at andre studenter fra NTNU tar ansvar og får flyttet kollektivet dit neste år!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.