pizza

TEST: Pizzabakeren i Bodø desidert best

Å kjøpe pizza i Bodø er ikke alltid like enkelt, det handler om åpningstider, meny, smak og priser. Og vi kjøper alle en pizza av og til, så redaksjonen i Bodøposten.no har... Les mer »
frankrike fisk

Satser på det franske hvitfiskmarkedet

Norsk hvitfisk sto i fokus da Sjømatrådet inviterte til Masterclass på den velrenommerte kokkeskolen til Alain Ducasse i Paris denne uken. Tilstede var ikke bare mesterkokken Alan Geaam, men også ti av... Les mer »
vinter grill

Varm mat til kalde turer

Det er en flott opplevelse å besøke noen av de mange flotte utsiktene Norge har å by på. Særlig om skiføret er bra. Men hva med litt god mat? Ta med grillen... Les mer »
sjømat eksport

Kjempestart for eksport av fisk i 2018

Det går så det griner for sjømateksporten i Norge i starten av 2018. Norge eksporterte 198 000 tonn sjømat for 7,7 milliarder kroner i januar. Det er en volumøkning på 23 000... Les mer »
burger

Smiths Sportsbar og Grill arrangerer spisekonkurranse!

Er du glad i å spise hamburger bør du legge turen innom Smiths Sportsbar og Grill i Glasshuset i begynnelsen av mars. Da arrangeres det nemlig spisekonkurranse. Spisekonkuransen går av stabelen 2.... Les mer »
titus

Bodø-firma satser på turistperle i Lofoten

Arne Kristian Andreassen og Ann-Turid Hjerde har siden 1996 drevet Bodø Catering og Selskapsservice. Bodø-bedriften har hatt en eventyrlig vekst og driver idag flere flotte lokaler som Folkets Hus Bodø og Hålogatun... Les mer »
scandic

Scandic kuttet matsvinn med over 85 tonn i 2017

I 2016 var gjennomsnittlig matsvinn for hver hotellgjest 135 gram. Med flere konkrete tiltak, og økt fokus blant de ansatte, ble mengden matsvinn redusert til 123 gram per gjest i fjor. Det... Les mer »
mat

Underpriset italiensk vin til skrei

Det er sesong for skrei og mange familier planlegger en middag med fersk lofottorsk. Og for de som ønsker vin til maten finnes det en underpriset italiener som passer perfekt til skrei.... Les mer »
spicy rustica

Snart kommer denne nye Dr. Oetker-pizzaen i Bodø-butikkene

Store frossenpizza er svært populært, og som en konsekvens av dette lanserte Dr. Oetker sine Rustica-produkter i 2014. Rustica er en norsk produkt-ide, og har sitt utspring i nordmenns spisevaner av frossenpizza.... Les mer »
nestlé

NY UNDERSØKELSE: Forvirring om fullkorn

En ny studie med over 1002 norske respondenter gjennomført på vegne av Nestlé Frokostblandinger, viser at det er betydelig forvirring blant nordmenn om hvor mye fullkorn vi skal spise daglig. Studien viser... Les mer »