ANNONSE: Slik kan du bli du kvitt din cannabis avhengighet

cannabis røyking

Rusmiddelet cannabis er ulovlig og straffbart å bruke og oppbevare i Norge, men likevel er det mange som bruker det for å ruse seg. Og med misbruk av rusmiddelet kommer flere skadelige virkninger på din helse.

De vanligste bivirkningene er mentale, og for mange er avhengigheten av cannabis kanskje det som er vanskeligst å takle.

De fleste som er avhengige av cannabis trenger hjelp til å slutte. Det finnes mange metoder for å slutte med cannabis misbruk. Det finnes også mange behandlingstilbud.

Les også:  ANNONSE: Norges mest suksessrike internasjonale idretter

Felles for behandlingmetodene er at de er krevende for alle som går igjennom behandlingen. Enten det er tiden man må bruke eller ressursene som går med, som for eksempel å ikke kunne ta utdanning eller arbeide, og kanskje også betale mye penger for behandlingen.

Cannabis Coach er et online behandlingstilbud for deg som vil bli kvitt din cannabis avhengighet. Ikke bare har dette programmet gode resultater å vide til – det har også en pengene tilbake garanti om det ikke virker for deg.

Les også:  ANNONSE: Slik kan også studenter få råd til å møblere leiligheten

Se nettsiden til Cannabis Coach for mer informasjon.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.