Koronapandemien: MGPjr utsettes til høsten

musikk party

NRK har besluttet å utsette MGPjr-finalen til høsten på grunn av koronapandemien. Det jobbes med en ny dato.

– Vi vet at mange tusen barn og voksne gledet seg til å være til stede under MGPjr og at finalistene gledet seg minst like mye. Vi er veldig lei for at MGPjr 2020 ikke kan sendes som planlagt lørdag 23. mai, men det er viktig å følge de anbefalinger og regler som gjelder for å beskytte oss mot smitte, sier prosjektleder for MGPjr, Eva Rutgerson Bie.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

De som allerede har sikret seg billett til finalen kan velge om de vil ha pengene refundert, eller om billetten skal overføres til ny dato til høsten. Ved refusjon må Ticketmaster, der billetten er kjøpt, kontaktes. Skal billetten beholdes, og høstens MGPjr foregå i Oslo Spektrum trenger du ikke å foreta deg noe. Er omstendighetene slik at MGPjr skal foregå på en annen arena blir du tilbudt tilsvarende billetter tilbydt. 

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

– Nå er det viktig å sikre helse og være med på å stoppe spredningen. NRK ser fram til å feire årets unge talenter til høsten med, om mulig, enda større glede enn vanlig. Vi lover en stor og samlende fest for hele Norge, sier Bie.

NRK følger helsemyndighetens anbefalinger rundt publikumsarrangementer. For å forebygge og begrense smitte skal alle innspillinger som gjennmføres, inntil videre, gå uten publikum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.