TEST: Pizzabakeren i Bodø desidert best

pizza

Å kjøpe pizza i Bodø er ikke alltid like enkelt, det handler om åpningstider, meny, smak og priser. Og vi kjøper alle en pizza av og til, så redaksjonen i Bodøposten.no har testet utvalget i Bodø slik at du kan bestille den beste.

Hvorfor har vi testet pizzaene i Bodø? Jo, fordi det verste når du er sulten er jo å kjøpe en pizza som ikke er god. Nå er det heldigvis ikke så mange som selger pizzaer som er sikkelig dårlige, men etter testen vår er det nok noen som burde vurdere enten oppskrift eller metode, for resultatene i Bodøposten.no sin pizza-test var veldig varierte.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

Peppes
Lå oss begynne med taperen, Peppes Pizza. Utrolig nok er taperen faktisk selveste Peppes. Hva skal man si? Pizzaen er faktisk ikke noe særlig god. Bunnen og toppingen var grei, men etter juryens vurdering så ødela sausen alt sammen. Eller for å sitere en i juryen: «Like greit å bestille hva som helst annet». Huffda.

Orion Pizza
Helt grei pizza, alt var igrunnen greit. Pizzaen er stor, også. Man kan ikke klage på noe spesifikt, kanskje bortsett fra bunnen, men pizzaen rakk ikke noe særlig opp, selv om prisen var ganske ok. Pizzaen var grei, men langt fra imponerende.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Spiseriet City Nord
God pizza, men stiv pris med tanke på smaken. Pizzaen manglet noe, både når det gjelder pizzabunn og topping.

Styrhuset
Ja, Styrhuset over Kaptein Larsen lager faktisk pizza. Og den er slettes ikke dårlig. Bunnen er god, sausen er god, osten er god, ja alt er faktisk godt på pizzaen de serverer på Styrhuset.

Bjørk
Kjempeopverraskelse. Fantastisk god smak. Men problemet er størrelsen: er du sulten eller har du lyst på en liten porsjon? Dessverre serverer Bjørk bare porsjonspizza, du blir ikke skikkelig stappmett, selv om smaken er fantastisk.

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

Egon
Pizzaen fra Egon var faktisk en stor overraskelse, for de fleste forbinder kanskje ikke Egon med pizza. Men denne pizzaen var skikkelig god. Veldig god, faktisk. Men prisen gjør at den ikke kommer helt til topps.

Pizzabakeren
Vinneren er kanskje litt overraskende, for det er juryens klare mening at pizzaen fra Pizzabakeren er desidert best. Pizzabakeren er ikke en restaurant men de har både take-away og levering. Pizzaen er stor, prisen er liten og den smaker skikkelig godt. En klar vinner.

Levents Pizzeria i Skivika og Fellini Pizza på Mørkved var ikke med i testen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.