Bodø-firma satser på turistperle i Lofoten

titus

Arne Kristian Andreassen og Ann-Turid Hjerde har siden 1996 drevet Bodø Catering og Selskapsservice. Bodø-bedriften har hatt en eventyrlig vekst og driver idag flere flotte lokaler som Folkets Hus Bodø og Hålogatun i Bodø. Gjennom et annet selskap driver de også Stampen Kafe hos Smeden i Sund og Lanternen på Reine.

Nå skal det satses på Brygga restaurant på Å i Lofoten. Brygga restaurant ligger på Å i Moskenes, og man har store ambisjoner om å bidra til å bygge opp området som en helårsdestinasjon på sikt.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

– Dette er en skjult perle som ligger rett foran nesen for Bodø folk, rett over fjorden, sier Christine Ilstad som er salg og markedssjef for Lofoten Restaurantdrift og Bodø Catering og Selskapsservice.

Nysatsingen har også samarbeid med rorbutilbydere i området slik at man kan betjene store grupper med tilreisende.

Brygga restaurant tilbyr overnatting, samt møte- og selskapslokaler på Å i Moskenes. Stedet er en idyllisk naturperle, med lett adkomst fra Bodø enten med Moskenesferga, med fly til Leknes, eller med Hurtigruta til Stamsund.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

– Vi satser på grupper opp til 50 personer, og de kan få oppleve fantastiske omgivelser man bare kan drømme om. Brygga Restaurant er perfekt for Bodø-bedrifter som skal arrangere møter, seminarer eller blåtur, og ønsker å komme seg bort fra byen for en mer privat og spesiell ramme, sier Christine Ilstad.

Mange tenker nok først og fremst på Svolvær og Henningsvær, når man skal oppleve et autentisk fiskevær i Lofoten. Men Christine poengterer at turistperlen Å i Lofoten, er kjent for å være et av de best bevarte fiskeværene i Norge. Det er ikke tilfeldig at Fiskeværsmuseet og Tørrfiskmuseet holder til her på Å, mener Ilstad.

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

– Fiskeværet ble bygget opp på 1800-tallet av to væreierfamilier, og flere bygninger fra den tiden står den dag i dag. På det gamle bakeriet kan man smake på Lofotens beste kanelboller, noe man ikke bør gå glipp av når man først er her, sier Christine Ilstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.